Оглядини у Христини

Оглядини у Христини

У столиці практично в ногу з італійськими та паризькими тижнями Високої моди відбулися наші чергові “Сезони”. За традицією покази модельєрів на “Сезонах” не співпадають з часом, вказаним на запрошеннях. Через це бажаючи доторкнутися до високого натрапляють на сурові погляди охоронців: “Зачекайте півгодини за дверима!”. Одне утішає – разом із тобою мерзнуть під дверима Торгово-промислової палати вітчизняні знаменитості.

Так, чекаючи показу моди колекції Христини Гусиної, зігрівалась в обіймах молодого чоловіка (із зовнішністю банкіра) ведуча “Нового каналу” Маша Єфросиніна, сумували в куту співак Олександр Пономарьов, футболісти Владислав Ващук, Олександр Шовковський, Віталій Косовський та Максим Шацьких.

Висадка бойового десанту “динамівців” цього вечора дещо закономірна: підтримати дружину товариша по команді – свята справа. Сам Андрій у білому льоновому костюмі та легкому светрі на час перекваліфікувався в фоторепортера, особисто “знімаючи” дружину та її витвори для сімейного альбому. Подейкують, що футболіст і сам не проти вийти на подіум у якості моделі, але дружина тягне зі створенням чоловічої колекції. Ось і цього разу об’єктами Христини Гусиної стали жінки.

Елена ГовороваПоказ розпочався… зі свистка арбітру, а м’яч у “гру” ввела бронзовий призер Олімпіади в Сіднеї Олена Говорова, що дебютувала в якості моделі. Спортом і здоровим образом життя Христина, здавалося, пропитала усю свою колекцію – шапочки-вушанки, широкі брюки-трансформери, напівпрозорі блузони та яскраві чоботи, більш нагадуючи бутси. Не залишились поза увагою і аксесуари: бейсбольні рукавички виявились чудовою заготовкою для сумок, свистки ж слугуватимуть не тільки для прикраси, але й надійним засобом відлякування сумнівних елементів уночі.

Світлана Шевельова (“Киевские Ведомости”).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер