Дивіться усі: „100% Динамо Київ” стартує на телеканалі „Мегаспорт”!

Дивіться усі: „100% Динамо Київ” стартує на телеканалі „Мегаспорт”!

Відтепер київського „Динамо” на телеекранах України стане ще більше! Причому в самому насиченому вигляді! У суботу 15 квітня, о 21.30, на телеканалі „Мегаспорт” стартує телевізійний проект „100% Динамо Київ” – 30 хвилин, повністю присвячених улюбленій команді.

Ви побачите ВСЕ!!!

Усі матчі „Динамо” за останні два тижні – найцікавіші ігрові епізоди і те, що ви ніколи не побачите в телетрансляціях. Найповніші коментарі гравців та тренерів команди!!! Усі новини команди – з перших уст, найактуальніші з них – у вигляді розширених репортажів!

Ви будете ЗАІНТРИГОВАНІ!!!

Ви бачили як Горан Гавранчич грає у баскетбол? А знаєте, чому він так гарно виконує удари зі штрафного? Кожен випуск „100% Динамо” матиме свого головного героя! У суботу їм буде Горан Гавранчич, в майбутньому – усі гравці і тренери команди!

Ви дізнаєтесь БІЛЬШЕ!!!

Особливе місце в програмі займають спецрепортажі. Це будуть розповіді про видатних динамівських особистостей, знайомства з особливостями клубного життя та просто цікаві розповіді про все, що оточує команду! Спецрепортаж цієї програми присвячений Анатолію Пузачу...

Ви теж прийматимете УЧАСТЬ!!!

Окрім того, що матеріали про вболівальників команди займуть в програмі гідне місце, „100% Динамо” запитуватиме у вас про найактуальніші теми клубного життя. Через голосування на офіційному сайті ви будете визначати найцікавішу з них, а ми – висвітлювати її в найближчій програмі!

Ви захочете ЩЕ!!!

У суботу 15 квітня на телеканалі „Мегаспорт” відбудеться прем”єра першого випуску „100% Динамо Київ”! У подальшому чергові випуски телепрограми про „Динамо” з”являтимуться на популярному українському спортивному телеканалі кожні два тижні по вівторкам – у вечірній час, з повтором – у неділю вранці.

P.S.
Проект „100% Динамо” створений зусиллями клубної телегрупи „Динамо Київ ТВ”. Випуск першої регулярної програми разом з систематичним накопиченням унікальних відеоматеріалів про життя уславленого клубу – це початок широкомасштабної підготовки до створення в Україні першого футбольного клубного телеканалу „Динамо Київ”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер