Знову втрати

Знову втрати

Динамівці втратили два вкрай важливих очка в Дніпропетровську. На поганому газоні стадіону “Метеор” підопічні Олексія Михайличенко не змогли переграти “Дніпро” і тепер відставання від лідируючого “Шахтаря” збільшилося до семи очок.

Перший тайм виграли кияни. На 11-ій хвилині Гавранчич блискуче виконав штрафний з 20-ти метрів, спрямувавши м’яч прямо у кут воріт.

Команди, не дивлячись на важні умови, продемонстрували гострий футбол і в першій половині ще не раз могли змінити рахунок на табло. Дніпропетровці та столичні футболісти по разу “відмітилися” влучанням у стійку воріт, а в низці епізодів вдало зіграли голкіпери.

Другий тайм був набагато цікавішим за перший і змусив добряче похвилюватися вболівальників обох команд. На 48-й хвилині Боднар на фланзі програв боротьбу Максимюку, дозволивши останньому прострілити в штрафний майданчик. У ньому позиційно неграмотно зіграв Саблич і колишній форвард “Динамо” Олег Венглинський проштовхнув м’яч поруч кіпера киян Шовковського.

Не встигли гості перевести подих, як Венглинський сильним ударом низом з 15-ти метрів вивів господарів уперед.

Поразка аж ніяк не входила в плани “Динамо” і підопічні Олексія Михайличенко усією командою пішли в атаку. В одному з епізодів біло-блакитні могли бути покараними за подібну авантюру, однак той самий Венглинський не реалізував вихід сам на сам із Шовковським.

Наприкінці матчу динамівці реалізували одну з багатьох слушних нагод. Після скидання головою Шацьких Діого Ринкон потужним ударом з 16-ти метрів відправив м’яч під поперечину. А за кілька хвилин хорват Лєко не використав чудовий момент вивести киян уперед….

Фінальний свисток пролунав за кілька секунд після небезпечного навісу до штрафної Медіна. Це виглядало дещо символічно. Динамівці збільшили відставання від відірвавшогося вперед “Шахтаря” на 7 очок і опинилися у вкрай важкому становищі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер