Співчуваємо Олександру Шовковському

Співчуваємо Олександру Шовковському

Володимир Станіславович Шовковський народився на Західній Україні. Навчався в Дрогобицькому педагогічному інституті. Потім пішов до армії, а після служби переїхав до Києва, де отримав будівельну спеціальність. Разом із дружиною Ольгою виховав сина, який золотими літерами вписав прізвище Шовковський до історії київського «Динамо» і став кумиром мільйонів шанувальників футболу.

Футбольний клуб «Динамо» Київ висловлює глибокі співчуття у зв'язку зі смертю Володимира Станіславовича.

 

Із безмежним сумом, як і всі київські динамівці, я сприйняв трагічну звістку про передчасну смерть батька легендарного воротаря київського «Динамо» Олександра Шовковського – Володимира Станіславовича.

Пішла з життя прекрасна людина з щирою і доброю душею. Покинув цей світ батько, який виховав порядну і благородну, відкриту і приємну людину, справжнього патріота нашої країни, а також – талановитого футболіста, який приніс Україні чимало яскравих перемог.

Від імені нашого клубу і від себе особисто висловлюю щирі слова співчуття родині Шовковських у зв'язку з непоправною втратою – смертю близької людини.

Жодні слова не втішать того, хто втратив рідну людину. Світла пам'ять про Володимира Станіславовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав.

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер