Зібрали валізи й знову до Іспанії!

Зібрали валізи й знову до Іспанії!

Сьогодні рано вранці динамівці почали збиратися в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Уже о пів на сьому в терміналі D можна було побачити людей, одягнених у динамівське екіпірування. Раніше за інших до аеропорту приїхав адміністративний персонал із метою здати до багажного відділу бокси з інвентарем, необхідним на зборі.

Незабаром у залі аеропорту з’явилися й футболісти, які вирішили провести кілька наданих після першого збору вихідних у Києві.

Це Максим Коваль, Артур Рудько, Євген Макаренко, Дмитро Рижук, Євген Селін, Андрій Цуріков, Віталійс Ягодінскіс, Сергій Сидорчук, Роман Безус, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Джермейн Ленс та Браун Ідейє.

Решта гравців приєднаються до команди безпосередньо в Марбельї.

Зазначимо, що виклик на збір із першою командою отримав Владислав Калитвинцев. Поки команда проходила першу частину підготовки до сезону, Влад у складі молодіжної збірної України виграв золоті медалі Кубка Співдружності, отримавши при цьому звання найкращого гравця турніру.

Загалом же у розпорядженні Олега Блохіна, як і під час першого збору, буде 27 футболістів:

Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Олександр Рибка, Артур Рудько;

Захисники: Євген Макаренко, Євген Хачеріді, Александар Драгович, Євген Селін, Данило Сильва, Домагой Віда, Дмитро Рижук, Віталійс Ягодінскіс;

Півзахисники: Олег Гусєв, Мігель, Денис Гармаш, Юнес Беланда, Лукман Аруна, Роман Безус, Сергій Сидорчук, Огнєн Вукоєвич, Андрій Цуріков, Владислав Калитвинцев;

Нападники: Артем Кравець, Андрій Ярмоленко, Джермейн Ленс, Браун Ідейє, Дьємерсі Мбокані.

У дуже гарному настрої перебував Роман Безус, який переборов застуду, через яку він не зміг узяти участь у двох контрольних матчах проти пловдивського «Локомотива» та бухарестського «Динамо».

До речі, Олег Блохін із Сергієм Ребровим залишалися на час між зборами в Іспанії. Тож сьогодні на чолі групи, що відлітала, на законних правах «старшого» був Сергій Федоров.

Другий етап підготовки до весняної частини цього сезону триватиме з 5 до 17 лютого.

Детальну та оперативну інформацію про роботу та матчі київського «Динамо» на другому тренувальному зборі в Іспанії читайте та дивіться на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького , В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер