Суперник «Динамо»: «Аякс» стартує з нічиєї

Суперник «Динамо»: «Аякс» стартує з нічиєї

Цими вихідними стартував чемпіонат Голландії. У першому турі майбутній суперник «Динамо» по раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, амстердамський «Аякс», грав на виїзді проти «Гронінгена».

Радувати глядачів забитими м’ячами команди почали після перерви. В «Аякса» особливо відзначився новачок – нападник Ель Хамдауї, який за відсутності зоряного форварда амстердамців Луїса Суареса, дискваліфікованого за вилучення в матчі за Суперкубок Голландії, діяв самостійно на вістрі атаки. На рахунку марокканця дубль у першому ж матчі за новий клуб! Обидва свої м’ячі Ель Хамдауї забив ударами з лінії штрафного майданчику – спочатку після скидки де Йонга, а незабаром завершив влучним ударом передачу від де Зеєува.

Здавалося, тепер «Аякс» точно доведе матч до перемоги. Але ні! «Гронінген» проявив характер, і за двадцять останніх хвилин зміг відіграти два м’ячі – Матавц розстріляв Стекеленбурга метрів із десяти, а за три хвилини до завершення основного часу Педерсен із другої спроби все ж спрямував м’яча до сітки.

Чемпіонат Голландії. 1 тур

«Гронінген» – «Аякс» – 2:2 (0:0).

«Аякс»:
Стекеленбург, ван дер Віль, Альдервейрельд, Олегер, Аніта, де Зеєув, де Йонг, Айссаті (Зегелаар, 80), Емануельсон, Ериксен, Ель Хамдауї.

Голи: Матавц (72), Педерсен (87) – Ель Хамдауї (51, 62).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер