Суперник «Динамо»: десять матчів без поразок

Суперник «Динамо»: десять матчів без поразок

Португальська «Брага» продовжила свою серію без поразок в усіх турнірах до десяти матчів, перегравши в рамках 26-го туру національного чемпіонату на своєму полі «Гімарайнш» та вийшовши на третє місце в турнірній таблиці.

Враховуючи близькість поєдинку-відповіді з «Динамо» в Лізі Європи, наставник «Браги» Домінгуш Пасьєнсія вдався до певної ротації, залишивши в запасі, зокрема, капітана Вандіньо та лідера команди Алана. Звітна зустріч обіцяла цікавий і безкомпромісний футбол, оскільки команди розташувалися поряд у турнірній таблиці.

У першому таймі на полі було багато боротьби, але на табло як і раніше горіли нулі. Довелося Домінгушу Пасьєнсії після перерви кидати в бій Алана, якому судилося забити третього м’яча у ворота «Гімарайнша». До всіх трьох м’ячів приклав ногу Укра – двічі його навіси з кутових замикали Паулао й Алан, а між цими голами нападник відзначився сам, потужно пробивши з-за меж штрафного майданчика. Вже в компенсований час Кака «привіз» пенальті у свої ворота, який успішно реалізував Едгар, але на підсумковий результат це, звичайно, не вплинуло.

Чемпіонат Португалії. 26-й тур

«Брага» – «Гімарайнш» – 3:1 (0:0).

«Брага»:
Артур, Сильвіу, Кака, Паулао, Мігель Гарсія, Угу Віана (Вандіньо, 75), Куштодіу, Елдер Барбоза (Алан, 46), Моссоро, Укра, Ліма (Мейонг, 62).

Голи: Паулао (61), Укра (63), Алан (76) – Едгар (90+5).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер