Суперник «Динамо»: «Інтер» знову в лідерах

Хав'єр Дзанетті; фото inter.it

Слідом за іспанською «Барселоною», про яку ми писали вчора, черговий поєдинок у рамках національної першості провів ще один суперник «Динамо» у груповому турнірі Ліги чемпіонів – міланський «Інтер». На стадіоні «Дзузеппе Меацца», де «Динамо» доведеться зіграти 20 жовтня, «Інтер» легко обіграв гостей з Неаполя.

Всі основні події відбулися в першому таймі. Господарі розпочали дуже жваво, і після закінчення п'яти хвилин вели в рахунку в два м'ячі. Спочатку після подачі кутового у виконанні Снейдера м'яча до сітки з лінії воріт підправив Ето’О, а незабаром Майкон вивів Міліто віч-на-віч із воротарем, і нападник без проблем реалізував гольовий момент.

«Наполі» спробував огризнутися, але після закінчення півгодини гри отримав третього м'яча. Знову асистентом виступив Снейдер, подача якого від кутового прапорця знайшла голову Лусіо. Гості знайшли в собі сили провести гол престижу – Лавессі також відзначився після подачі з кутового.

Завдяки цій перемозі «Інтер» очолив турнірну таблицю, маючи в активі 13 очок. Але потенційним лідером залишається «Ювентус», який свій матч 5-го туру проведе лише сьогодні, – на виїзді проти «Дженоа».

«Інтер» – «Наполі» – 3:1 (3:1).


«Інтер»: Сезар, Самуель, Лусіо (Кордоба, 89), Ківу, Майкон, Станкович, Снейдер (Мунтарі, 46), Камб'яссо, Дзанетті, Ето’О (Мансіні, 90), Міліто.

Голи: Ето’О (3), Міліто (5), Лусіо (32) – Лавессі (37).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер