Суперник «Динамо»: «Інтер» втримує лідерство

Суперник «Динамо»: «Інтер» втримує лідерство
Радiсть Снейдера; фото AFP

Зігравши на тижні внічию з київським «Динамо» в рамках 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів (2:2), «Інтер» не мав особливих проблем у поєдинку серії «А» проти «Катанії».

«Інтер» забезпечив собі комфортну перевагу вже в першому таймі. Підопічні Жозе Моуріньо доволі швидко вийшли вперед – Саллі Мунтарі виконав передачу на Ето’О, камерунець не дотягнувся до м'яча, але сфера зрадницьки залетіла до кута воріт «Катанії». А на 31-й хвилині Уеслі Снейдер продемонстрував свою майстерність, блискуче виконавши штрафний удар.

У другому таймі господарі продовжили нагнітати обстановку біля володінь суперника. Утім, м'ячі у ворота «Катанії» більше не залітали. А от гостям вдалося скоротити різницю до мінімуму, реалізувавши пенальті наприкінці матчу. Утім, врятувати матч футболістам «Катанії» так і не вдалося. Таким чином, «Інтеру» вдалося зберегти перший рядок у турнірній таблиці й відрив у два очки від «Сампдорії».

«Інтер» – «Катанія» – 2:1 (2:0).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Майкон, Кордоба, Лусіо, Ківу, Дзанетті, Вієйра, Мунтарі (Крхін, 85), Снейдер (Станкович, 74), Балотеллі, Ето’О (Матерацці, 88).

Голи: Мунтарі (13), Снейдер (31) – Маскара (84, з пенальті).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер