Суперник «Динамо»: натужна перемога

Суперник «Динамо»: натужна перемога
Герой матчу – Давид Вілья

Після вильоту з Кубка Іспанії футболісти «Валенсії» перебували не в найкращому настрої. В чемпіонаті Іспанії «Валенсія» також не знала смаку перемог упродовж трьох турів, востаннє обігравши мадридський «Атлетико» 3 січня.

Саме тому команді Унаї Емері необхідна була перемога над «Альмерією». Вже на 5-й хвилині господарі відкрили рахунок у матчі, коли Хоакін замкнув навіс Давида Сильви. Незабаром «Альмерія» відігралася, коли головний бомбардир команди Негредо скористався передачею Крусата і кінчиком бутси переправив м'яча до сітки воріт. «Кажани» продовжили шукати щастя біля чужих воріт. Мата увірвався до штрафного майданчика, де був збитий суперником, а Давид Вілья реалізував пенальті.

В другому таймі господарі збільшили свою перевагу. Дубль записав на свій рахунок Давид Вілья, відправивши м'яча до воріт з лінії штрафного майданчика. Таким чином, нападник «Валенсії» вийшов на друге місце в бомбардирських перегонах, поступаючись лише камерунцю Ето’О (в нападника «Барселони» 19 м’ячів). На дубль Вільї своїм дуплетом відповів і Негредо: Марчена промахнувся по м'ячу після навісу з лівого флангу, а Альваро, недовго думаючи, головою відправив м'яча до сітки воріт Сезара.

Втім, надалі «Валенсії» вдалося зберегти свої ворота в недоторканності, втримавши за собою четверте місце в таблиці і впритул наблизившись «Севільї», яка йде третьою.

«Валенсія» – «Альмерія» – 3:2


«Валенсія»:
Сезар, Мігель, Мадуро (Давид Альбельда, 86), Марчена, Моретті, Мануель Фернандеш, Бараха (Еду, 80), Хоакін (Ангуло, 69), Давид Сильва, Мата, Давид Вілья.

Голи: Хоакін (5), Давид Вілья (31, пен., 62) – Негредо (22, 64).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер