Суперник «Динамо» нещадно битий у Ліверпулі

Суперник «Динамо» нещадно битий у Ліверпулі

Нагадаємо, кілька днів тому суперники вже зустрічалися у фіналі Кубка англійської ліги. На заповненому вщерть «Уемблі» все вирішилося в серії післяматчевих пенальті, й тоді удача посміхнулася «городянам», які завоювали перший у сезоні трофей.

Нова зустріч цих команд зібрала аншлаг і на «Енфілд Роуд» – 43,597 глядачів. Цього разу інтриги було набагато менше. Вже до перерви «червоні» вели у два м'ячі – на 34-й хвилині відзначився Лаллана, а на 41-й – Мілнер. В середині другого тайму гостей добив Роберто Фірміні.

У підопічних Мануеля Пеллегріні залишалося ще понад півгодини, але за цей час вони не змогли забити принаймні гол престижу. Підсумок поєдинку – 3:0.

«Манчестер Сіті» провів зустріч у такому складі (4-2-3-1): Харт – Сабалета, Компані, Отаменді, Кліші (Коларов, 74) – Фернандо, Фернандіньйо (Іхеаначо, 55) – Навас, Сильва, Стерлінг (Боні, 46) – Агуеро.

Зазначимо, що порівняно з грою на «Уемблі» у стартовому складі «городян» сталося три зміни – Кабальєро та Санья опинилися в запасі, а Яя Туре залишився взагалі поза заявкою.

У зв'язку з поразкою, команда Пеллегріні не лише ускладнила собі боротьбу за чемпіонство, але й загострила боротьбу за місце в зоні ЛЧ, адже за набраними очками з нею зрівнялися земляки з «Манчестер Юнайтед».

До зустрічі з «Динамо» (Київ) «Манчестер Сіті» доведеться провести ще дві гри – 5 березня проти «Астон Вілли» та 12 березня проти «Норвич Сіті».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер