Суперник «Динамо»: перша невдача «Бешикташа» в новому році

Суперник «Динамо»: перша невдача «Бешикташа» в новому році

Черговий матч у національному чемпіонаті для турецького «Бешикташа», суперника «Динамо» в 1/16 фіналу Ліги Європи, склався невдало – «чорні орли» не змогли нічого протиставити землякам із «Буюксехіра».

Хоча спочатку поєдинок для підопічних Бернда Шустера складався доволі успішно. Футболісти «Бешикташа» володіли перевагою, зусиллями Куарежми, Сімао та Гуті створювали небезпеку біля воріт суперника, але ледь не перша вилазка суперника до воріт номінальних гостей («Буюксехір» також базується у Стамбулі) призвела до взяття воріт. Та й ще свою команду підвів Мехмет Ауреліо, який перед самою перервою за брутальний фол отримав червону картку й залишив «Бешикташ» у меншості.

Після перерви у підопічних Бернда Шустера було менше моментів, проте, завдяки майстерності новачка команди Сімао вдалося зрівняти рахунок. Здавалося, що нічия стане справедливим підсумком поєдинку, але іншої думки був Іскендер – нападник «Буюксехіра», який вийшов на заміну на 82-й хвилині, перед самим фінальним свистком провів переможний м’яч, тим самим завдавши «Бешикташу» першої поразки в 2011 році.

«Буюксехір» – «Бешикташ» – 2:1 (1:0).

«Бешикташ»:
Гонен, Екрем Даг, Тораман, Гуті (Уйсал, 89), Сивок, Узульмез, Мехмет Ауреліо, Нобре (Фернандеш, 46), Сімао (Ернст, 87), Куарежма, Угу Алмейда.

Голи: Вінісіус (35), Іскендер (90) – Сімао (66).

Вилучений: Мехмет Ауреліо (45).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер