Суперник «Динамо»: переможні голови ПСЖ

Суперник «Динамо»: переможні голови ПСЖ
В атаці - Оаро (фото psg.fr)

Матч проти «Ніцци» мав стати для «Парі Сен-Жермен» генеральною репетицією перед першим матчем чвертьфіналу Кубка УЄФА з «Динамо». Парижани в непростому для себе поєдинку здобули перемогу з рахунком 2:1.

Відкрити рахунок вдалося господарям. Жюлі після сольного проходу завдав сильного удару, з яким воротар із труднощами, але впорався. М'яч злетів догори, й Оаро, використавши перевагу в зрості над захисниками, головою добив м'яча в сітку.

Футболісти «Парі Сен-Жермен» продовжували атакувати, але м'яч влетів саме в їхні ворота. Луюндула, віддаючи пас назад, буквально подарував м'яча Ремі, який вийшов віч-на-віч із воротарем і переграв Ландро.

У другому таймі підопічні Поля Ле Гуена змогли ще раз досягти успіху. Сессеньйон навісив із кутового, а Саммі Траоре, виявившись спритнішим за всіх у штрафному майданчику, головою відправив сферу до сітки. Надалі парижани неодноразово мали можливість збільшити рахунок, але до фінального свистка він вже не змінювався.

ПСЖ – «Ніцца» – 2:1

ПСЖ:
Ландро, Чеара, Мабіала, С.Траоре, Маконда, Макелеле, Клеман, Сессеньйон (Панкрат, 77), Жюлі, Луюндула (Шантом, 65), Оаро.

Голи:
Оаро (20), С.Траоре (51) – Ремі (35).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер