Суперник «Динамо» розбив «Бетис» ущент

Суперник «Динамо» розбив «Бетис» ущент

Навряд чи глядачі на «Местальї» (у кількості 40,000), які спостерігали за поєдинком наживо, за п'ять хвилин до завершення першого тайму вірили, що стануть свідками розгрому суперника. Проте, серйозний внесок у майбутній успіх «Валенсія» зробила ще до перерви.

На 41-й хвилині забив Жеремі Матьє, а на 45-й відзначився молодий Пако Алькасер. «Бетис», осоромлений подіями прямо перед 15-хвилинною паузою, непогано провів старт другої половини, але забити не зміг. «Валенсія», що мала перевагу у володінні м'ячем 65 на 35, а також куди частіше завдавала ударів, досягла успіху ще тричі. На 62-й хвилині забив Соф’ян Фегулі, потім, на 68-й хвилині, дубль оформив Алькасер, а фінальну крапку поставив Едуардо Варгас (на фото).

Гравці «Бетиса», за винятком того, що більш ніж у два рази перевищили своїх колег із «Валенсії» за кількістю фолів, нічим особливим не запам'яталися.

Підсумок – заслужена перемога 9-ї команди Ла Ліги над останньою й заслужені три пункти. «Валенсія» набирає 31 очко, підіймається на сходинку вище й готується до наступного поєдинку національного чемпіонату. 16 лютого левантійці вирушать у гості до земляків «Бетиса» – «Севільї».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер