Суперника «Динамо» розгромлено в чемпіонаті Хорватії

Суперника «Динамо» розгромлено в чемпіонаті Хорватії

Кривдником безумовного лідера хорватського футболу став клуб «Рієка», який розгромив на своїй арені «Кантріда» у присутності 9,000 глядачів титулованих гостей із Загреба 3:0 (епізод гри на фото).

Справи у «Динамо» не заладилися із самого початку. Вже на 15-й хвилині Цезарец відкрив рахунок, а в другому таймі дубль Вейтцера встановив остаточний сенсаційний результат. Основною причиною, котра визначила настільки плачевний вояж загребців до Рієки, стала відсутність в їхньому складі центрального захисника 34-річного Йосипа Шимунича, який отримав пошкодження у грі Ліги чемпіонів проти португальського «Порту».

Ця поразка стала першою в 19 матчах, проведених «Динамо» під керівництвом Анте Чачича, якого було призначено головним тренером команди у грудні 2011 року.

Наступну гру в національній першості, яка передуватиме матчу Ліги чемпіонів у Києві проти «Динамо», загребці проведуть 29 вересня на рідному стідаоні «Максимір» проти свого одвічного супротивника сплітського «Хайдука».

Склад загребського «Динамо» у програній грі «Рієці» був таким:

Келава, Врсалько, Віда, Тонел (Ковачич, 60), Піварич, Адемі (Пеко, 77), Брозович, Карраско (Аліспахич, 46), Саммір, Чоп, Бечірай.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер