Суперник “Динамо знов перемагає

Суперник “Динамо знов перемагає

Суперник “Динамо” в 1/16 фіналу Кубку УЄФА турецький “Бешикташ” продовжив свою безпрограшну серію (13 матчів у чемпіонаті країни та 4 в Кубку УЄФА).

Цього разу стамбульці без проблем розібрались з середняком ліги “Аданаспором” - 3:0. Після перемоги підопічні Мірчі Луческу очолили турнірну таблицю. Щоправда, якщо в неділю переможе “Галатасарай” та “Газіантепспор”, “Бешикташ” може знов опуститься на 3-тю сходинку.

Уже на 8-й хвилині господарі відкрили рахунок. Поляк Добра зі своєї половини поля відпасував у штрафну суперника, де, після помилки на виході голкіпера, оборонець “Аданаспора” Еркан спрямував м’яч у власні, вже порожні ворота.

На 33-й хвилині Ільхан Мансиз з лівого флангу навісив у центр штрафної, де потужний румун Даніель Панку вколотив м’яч з 7-ми метрів у сітку воріт. А наприкінці зустрічі фланговий навіс головою замкнув Ясер, довівши рахунок до розгромного – 3:0.

“Бешикташ” – “Аданаспор” - 3:0 (2:0).
Голи:
Еркан (8, у свої ворота), Панку (33), Есер Ягмур (88).

“Бешикташ”: Кордоба, Толга, Заго, Роналдо Гуайро, Ахмет, Добра (Ясин, 55), Тайфур, Ібрагим (Тамер), Панку, Нума, Ільхан Мансиз (Ясер Ягмур, 72)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер