Суперники «Динамо»: БАТЕ вилітає з Кубка

Суперники «Динамо»: БАТЕ вилітає з Кубка

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи УЄФА провели чергові матчі в рамках національних турнірів.

Чемпіонат Білорусі завершився ще на попередніх вихідних, а в цей уїк-енд БАТЕ грав у рамках 1/8 фіналу Кубка країни. Доволі несподівано чинний володар трофею поступився на своєму полі «Динамо» з Бреста. Єдиний гол у матчі гості провели в середині першого тайму, коли Януш реалізував вихід віч-на-віч із Гутором, тим самим вибивши команду Віктора Гончаренка з турніру.

БАТЕ – «Динамо» (Брест) – 0:1 (0:1).

БАТЕ:
Гутор, Юревич, Шитов (Олехнович, 86), Радьков, Бордачев, Брессан (О.Володько, 46), Ліхтарович, Бага, Нехайчик, Скавиш (Павлов, 53), Родіонов.

Гол: Януш (17).

* * *

«Шериф» на виїзді не зміг переграти «Костулени». Шансів відзначитися в гостей було предостатньо – приміром, на початку другого тайму Франса не реалізував пенальті, а на останній хвилині Єрохін із 7-ми метрів спрямував м'яча вище воріт. Не долічившись двох очок, «Шериф» опустився на четверте місце в турнірній таблиці.

«Костулени» – «Шериф» – 0:0

«Шериф»:
Стажила, Волков, Георгієв (Скрипченко, 60), Франса (Адамович, 63), Єрохін, Баліма, Хачатуров, Руамба, Самарджич (Гаурач, 78), Надсон, Бранкович.

* * *

АЗ на своєму полі розійшовся миром із «Херенвеном». Хоча відкрили рахунок саме господарі – Віргевер видав блискучий пас на Вернблоома, й останній легко розібрався з воротарем. Напевно, швидкий гол заспокоїв підопічних Гертьяна Вербеєка, і по ходу другого тайму вони вже мусили відігруватися. Врятував АЗ на останній хвилині Сігторссон, який реалізував вихід віч-на-віч із воротарем.

АЗ – «Херенвен» – 2:2 (1:0).

АЗ:
Ромеро, Клаван, Марселліс, Морено, Віргевер (Беншоп, 83), Схаарс, Вернблоом, Ельм, Мартенс (Ортіс, 74), Холман (Сігторссон, 69), Пелле.

Голи: Вернблоом (7), Сігторссон (90) – Вайринен (53), Янмаат (81).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер