Суперники «Динамо»: без перемоги лише АЗ

Суперники «Динамо»: без перемоги лише АЗ

Суперники «Динамо» по груповому раунду Ліги Європи провели чергові матчі у своїх національних першостях.

Найближчий суперник нашої команди, борисовський БАТЕ, на виїзді розгромив «Вітебськ», який, нагадаємо, ще нещодавно тренував екс-динамівець, а нині тренер збірної України Олександр Хацкевич. Лише за рахунку 4:0 на свою користь гості з Борисова дозволили супернику провести гол престижу, а на останніх хвилинах і взагалі довели рахунок до непристойного. Маючи гру в запасі, БАТЕ лідирує в таблиці, випереджаючи ФК «Мінськ» на три очки.

«Вітебськ» – БАТЕ – 1:6 (0:2).

БАТЕ:
Веремко, Бага (Юревич, 46), Шитов, Сосновський, Бордачов, Павлов (Олехнович, 67), Ліхтарович (Родіонов, 70), Концевий, Брессан, Нехайчик, Скавиш.

Голи: Слесарчук (80) – Брессан (37, пен.), Концевий (39, 56, пен.), Скавиш (49, 90), Олехнович (90).

* * *

Незвичне для себе шосте місце в турнірній таблиці поки що займає «Шериф». Не відчувши особливих проблем у домашньому матчі з «Гагаузією», тираспольці здобули легку перемогу. Маючи у своєму активі 12 очок, підопічні Андрія Сосницького відстають від лідерів «Іскри-Сталі» та «Дачії» на п’ять очок. Щоправда, при цьому у «Шерифа» є гра в запасі.

«Шериф» – «Гагаузія» – 3:0 (2:0).

«Шериф»:
Стажила, Волков (Ніколич, 72), Трахнішвілі, Баліма (Георгієв, 60), Враньєш, Хачатуров, Джурович (Єрохін, 46), Фред, Самарджич, Бранкович, Адамович.

Голи: Волков (35), Самараджич (45), Георгієв (88).

* * *

Не може виграти зі старту сезону АЗ. У черговому турі алкмаарці не змогли на своєму полі здолати міцний «Ексельсіор». Програючи по ходу матчу, господарі змогли зрівняти рахунок за п’ятнадцять хвилин до кінця зустрічі, а фінальний штурм воріт суперника успіху не приніс. Як результат – три очки після чотирьох турів і лише 14-е місце в таблиці.

АЗ – «Екселсіор» – 1:1 (0:1).

АЗ:
Дидулиця, Марселліс, Мойсандер, Морено, Клаван (Сігторссон, 67), Вернблом (Ельм, 46), Схаарс, Мартенс, Холман, Фалкебург, Гудмундссон (Джонатас, 46).

Голи: Сігторссон (76) – Фернандес (36).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – fc-sheriff.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер