Суперники «Динамо»: домашнє фіаско «Арсенала»

Суперники «Динамо»: домашнє фіаско «Арсенала»

Лондонський «Арсенал» продовжує розчаровувати своїх шанувальників, тоді як «Фенербахче» і «Порту» потихеньку повертають собі втрачені кондиції.

"Арсенал" – "Астон Вілла" – 0:2

"Арсенал":
Альмунія, Санья (Туре, 71) Галлас, Сильвестр, Кліші, Уолкотт, Фабрегас, Денілсон, Насрі, Діабі (Адебайор, 61), Бендтнер (Вела, 68).

Голи: Кліші (69, автогол), Агбонлахор (80).

Лондонський «Арсенал» зазнав вже другої поразки в сезоні на рідному «Емірейтс». Цього разу кривдником «канонірів» стала «Астон Вілла», яка вперше за останні 15 років змогла обіграти «Арсенал» у гостях. Грамотно побудувавши гру, підопічні Мартина О'Ніла мали можливість відкрити рахунок вже в середині першого тайму. Гості отримали право на пенальті (Уолкотт збив Ешлі Янга), але Альмунія впорався з ударом постраждалого.

Втім, «віллани» змогли домогтися свого в середині другого тайму. Реабілітувався Янг, після навісу якого Кліші зрізав м'яча у власні ворота. А через десять хвилин остаточний рахунок встановив Агбонлахор, який у боротьбі з Галласом розстріляв ворота «Арсеналу».

"Фенербахче" – "Анакараспор" – 2:0

"Фенербахче":
Волкан Демірель, Гекхан Генул, Лугано, Еду, Роберто Карлос, Хосіко, Сельчук Сахин, Семіх Шентюрк (Емре, 15), Дейвид (Алі Білгін, 71), Угур Борал (Ведерсон, 79), Гуїза.

Голи: Роберто Карлос (32), Лугано (55).

«Фенербахче» володів перевагою і цілком заслужено здобув перемогу. Дуже хотів забити Роберто Карлос, який видав один з найкращих матчів у сезоні. На 32-й хвилині після подачі зі штрафного саме Карлос опинився першим біля м'яча в штрафному майданчику і, добряче приклавшись, відкрив рахунок у матчі. На початку другого тайму «канарки» подвоїли рахунок знову після розиграшу стандарту. Роберто Карлос пробив зі штрафного, м'яч ударився в обидві стійки, після чого Лугано просто підставив ногу, переправивши м'яча в порожні ворота.

"Порту" – "Гимарайнш" – 2:0

"Порту":
Елтон, Сапунару (Ліно, 67), Роландо, Бруну Алвеш, Фусіле (Пеле, 89), Фернандо, Рауль Мейрелеш, Лучо Гонсалес, Сектиуї (Фаріас, 46), Лісандро Лопес, Кристіан Родригес.

Голи: Лісандро Лопес (66), Фаріас (88).

«Порту» піднявся на 4-е місце в турнірній таблиці завдяки перемозі над «Гимарайншем». У першому таймі нападники не могли ніяк підібрати ключі до воріт гостей, в другому ж найбільш вдалим виявився Лісандро Лопес, який відкрив рахунок на 66-й хвилині. Після цього «Гимарайнш» трохи розкрився, надав більше простору «драконам», і за кілька хвилин до закінчення матчу Фаріас, який вийшов на заміну, встановив остаточний рахунок у матчі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер