Суперники «Динамо»: феєрія на «Ноу Камп»

Суперники «Динамо» у груповому турнірі Ліги чемпіонів провели чергові матчі в рамках національних чемпіонатів.

Каталонська «Барселона» в блискучому стилі розібралася на своєму полі з мадридським «Атлетиком». У першому таймі м'ячі у ворота гостей влітали на будь-який смак, на що «Атлетико» зміг відповісти лише на останній хвилині першої половини матчу. У другій 45-хвилинці підопічні Хосепа Гвардіоли грали вже собі на втіху, дозволивши супернику скоротити розрив у рахунку, але вже в компенсований час Мессі встановив остаточний рахунок у матчі. Таким чином, після трьох турів «Барселона» разом із «Реалом» та «Атлетиком» із Більбао розділяють перше місце, маючи в активі максимальну кількість очок.

«Барселона» – «Атлетико» – 5:2 (4:1).

«Барселона»:
Вальдес, Дані Алвеш, Чигринський, Піке (Маркес, 75), Максвелл, Бускетс, Кейта, Хаві (Іньєста, 65), Анрі, Ібрагимович (Педріто, 86), Мессі.

Голи: Ібрагимович (2), Мессі (16, 90+4), Дані Алвеш (30), Кейта (42) – Агуеро (45), Форлан (85).

* * *

Виїзд на Сардинію не вийшов для «Інтера» легким. Із самого початку матчу господарі володіли ініціативою, результатом чого став реалізований пенальті в середині першого тайму. Але в другому таймі чинний чемпіон завдяки дублю Дієго Міліто все ж таки схилив чашу терезів на свій бік. Напруженість поєдинку досягла свого апогею на 59-й хвилині матчу, коли арбітру довелося вилучати з лавки запасних наставника «Інтера» Жозе Моуріньо. Втім, навіть без головного тренера гості з Мілану змогли довести матч до переможного завершення.

«Кальярі» – «Інтер» – 1:2 (1:0).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Майкон, Кордоба, Лусіо, Сантон (Балотеллі, 46), Дзанетті, Камб’яссо (Мотта, 46; Ківу, 66), Станкович, Снейдер, Міліто, Ето’О.

Голи: Джеда (17, пен.) – Дієго Міліто (52, 56).

* * *

Після поразки в Києві від «Динамо» в 1-му турі групового турніру Ліги чемпіонів, «Рубін» не зміг обіграти на виїзді «Том». Казанці впродовж усього матчу володіли ініціативою, створили кілька небезпечних моментів біля воріт господарів, але розпечатати ворота «Томі» так і не змогли. Втім, команда Курбана Бердиєва продовжує очолювати турнірну таблицю, випереджаючи найближчого переслідувача, московський «Спартака», на сім очок.

«Том» – «Рубін» – 0:0

«Рубін»:
Рижиков, Салуквадзе, Шаронов, Навас, Ансалді, Семак, Сібайя, Карадениз (Кабзе, 61), Нобоа (Баляйкін, 78), Рязанцев, Бухаров (Касаєв, 42).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер