Суперники «Динамо»: генеральна репетиція «Шерифу» вдалася

Суперники «Динамо»: генеральна репетиція «Шерифу» вдалася

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи УЄФА провели чергові матчі в національних чемпіонатах.

Тираспільський «Шериф» напередодні візиту «Динамо» легко обіграв на своєму полі одного з аутсайдерів – команду під назвою «Святий Георгій». Про безперечну перевагу тираспольців говорить той факт, що за весь матч гості завдали лише одного удару по воротах Стоянова. Трьома м’ячами в матчі відзначився латвійський нападник Едгар Гаурач, для якого цей хет-трик став першим в основній команді «Шерифа». Маючи гру в запасі, на даний момент команда Андрія Сосницького розташувалася на шостому місці, маючи відставання від лідера, «Іскри-Сталі», на чотири очки.

«Шериф» – «Святий Георгій» – 4:0 (2:0).

«Шериф»:
Стоянов, Тархнішвілі, Георгієв, Єрохін, Гаурач, Дюльгер (Волков, 46), Враньєш, Руамба (Самарджич, 62), Дьєду (Баліма, 60), Надсон, Адамович (Скрипченко, 46).

Голи: Дьєду (29), Гаурач (45, 57, 82).

* * *


Потихеньку вибирається з кризи алкмаарський АЗ. Перемога над «Утрехтом» стала для підопічних Гертана Вербеєка вже другою поспіль у чемпіонаті країни. Долю матчу вирішив єдиний влучний удар наприкінці першого тайму у виконанні Ельма, який реалізував штрафний удар. Таким чином, АЗ стає все далі від зони вильоту, і зараз розташувався на 11-му місці.

АЗ – «Утрехт» – 1:0 (1:0).

АЗ:
Ромеро, Мойсандер, Марселліс (Свертс, 77), Клаван, Морено, Домінгос (Фалкенбург, 82), Ельм, Схаарс, Гудмундссон (Ортис, 90), Сигторссон, Вернблом.

Гол: Ельм (43).

* * *


Першу перемогу після візиту до Києва до «Динамо» здобув борисовський БАТЕ в національній першості. Після двох невдач у матчах зі столичними «Партизаном» та «Динамо», команда Віктора Гончаренка здобула мінімальну перемогу над найближчим переслідувачем – «Мінськом», завдяки чому відірвалася в турнірній таблиці на сім очок.

БАТЕ – «Мінськ» – 2:1 (0:0).

БАТЕ:
Веремко, Юревич, Шитов, Сосновський, Бордачев, Брессан (Олехнович, 64), Володько, Бага, Нехайчик (Алонсо, 90), Павлов (Скавиш, 46), Родіонов.

Голи: Бага (56), Володько (77) – Сачивко (66).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер