Суперники «Динамо»: гостьова перемога «Інтера»

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів провели чергові матчі в національних першостях.

Найближчий опонент підопічних Валерія Газзаєва, міланський «Інтер», здобув перемогу в гостьовому поєдинку з «Ліворно». Утім, матч складався для «синьо-чорних» не дуже просто. У першому таймі «інтерісті» не тільки не змогли відкрити рахунок, але й утратили Саллі Мунтарі – півзахисника винесли з поля на ношах. Про ступінь ушкодження ганця стане відомо найближчими днями.

Після перерви на полі з’явився Ето’О, і гості в дебюті другого тайму все ж таки забили. Відзначився партнер Самуеля по атаці, Дієго Міліто, який відправив м’яча до воріт з лінії штрафного майданчика. Надалі «Інтеру» стало грати набагато легше, за десять хвилин до фінального свистка знявши всі питання про переможця. Подвоїв перевагу «Інтера» захисник Майкон, який вдало підключився до атаки.

Таким чином, команда Жозе Моуріньо зберегла лідерство в турнірній таблиці і в доброму гуморі вирушає до Києва. Нагадаємо, що до столиці України італійці приїдуть уже завтра ввечері, а у вівторок проведуть передматчеву прес-конференцію і відкрите тренування на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

«Ліворно» – «Інтер» – 0:2 (0:0).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Майкон, Кордоба, Лусіо, Дзанетті, Крхін (Ето’О, 46), Вієйра, Мунтарі (Камб’яссо, 29), Станкович (Самуель, 68), Мансіні, Міліто.

Голи: Міліто (49), Майкон (80).

* * *

Здобув перемогу і казанський «Рубін», і також всі м’ячі забивалися в другому таймі. Щоправда, у ворота «Крильєв Совєтов» було забито чотири м’ячі. Відзначаємо присутність у складі казанців нападника Олександра Бухарова, який відзначився дублем, у якого ще нещодавно була травма руки. Ще по одному м’ячу записали на свій рахунок Нобоа й Карадениз, на що гості змогли відповісти лише м’ячем престижу у виконанні Коллера. Чемпіонські перегони в Росії тривають – за три тури до фінішу «Рубін» випереджає московський «Спартак» на одне очко.

«Рубін» – «Крилья Совєтов» – 4:1 (0:0).

«Рубін»:
Рижиков, Попов, Шаронов (Баляйкін, 85), Навас, Ансалді, Нобоа, Муравські (Сібайя, 39), Карадениз, Домінгес, Рязанцев (Бистров, 82), Бухаров.

Голи: Нобоа (48), Бухаров (56, 75), Карадениз (63) – Коллер (61).

* * *

Каталонська «Барселона» зіграла внічию у Памплоні. Перший тайм закінчився «сухою» нічиєю, а в середині другого тайму гості вийшли вперед – відзначився Кейта, який вдало замкнув простріл Пуйоля. Все складалося вдало для каталонців практично до фінального свистка, але вже в компенсований арбітром час «відзначився» захисник Піке, який невдало підправив м’яча після прострілу суперника з правого флангу. Втративши два важливих очки, «Барселона» дозволила «Реалу» скоротити відставання, і тепер мадридський клуб на відстані одного очка від «блаугранас».

«Осасуна» – «Барселона» – 1:1 (0:0).

«Барселона»:
Вальдес, Чигринський (Маркес, 62), Піке, Абідаль, Пуйоль, Бускетс, Кейта, Іньєста (Педріто, 90), Хаві, Ібрагимович, Мессі.

Голи: Піке (90+3, автогол) – Кейта (73).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер