Суперники «Динамо»: «Інтер» перемагає, але втрачає гравця

Радість голу; фото inter.it

Перемога в національному чемпіонаті найближчому супернику «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів далася дуже важко. «Удинезе», який завітав до Мілану, був серйозно налаштований відібрати очки в «Інтера», і був близький до мети. У першому таймі команди обмінялися голами – Станкович відкрив рахунок потужним ударом, а незабаром Ді Натале в звичному для себе стилі відірвався від захисників і відновив рівновагу. Більше того, в ході однієї з атак нападник міланців Дієго Міліто отримав ушкодження правого стегна, яке практично із стовідсотковою вірогідністю не дозволить йому зіграти в найближчому поєдинку чемпіонської Ліги.

Другий тайм подарував уболівальникам безліч небезпечних моментів, і більш вдалими виявилися все ж таки господарі. На останній із компенсованих арбітром хвилин Снейдер відважився на удар з меж штрафного майданчика, і м'яч залетів у сітку воріт «Удинезе». Перемога дозволила «Інтеру» вийти на перше місце, маючи рівну кількість очок із «Сампдорією».

«Інтер» – «Удинезе» – 2:1 (1:1).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Дзанетті, Лусіо (Сантон, 88), Самуель, Ківу, Станкович, Камб’яссо, Снейдер, Мунтарі (Суазо, 72), Міліто (Балотеллі, 25), Ето’О.

Голи: Станкович (22), Снейдер (90+3) – Ді Натале (27).

* * *

Казанський «Рубін» вже третій матч поспіль не може перемогти в чемпіонаті Росії. Слідом за нічиєю з «Томмю» і поразкою від «Амкара» підопічні Курбана Бердиєва програли і «Локомотиву» колишнього наставника київського «Динамо» Юрія Сьоміна. У першому таймі гостей із Казані двічі засмучував нападник залізничників Пітер Одемвінгіє. Спочатку нігерієць вдало зіграв на випередження, замкнувши фланговий простріл Сичова, а потім помилки припустився Сергій Рижиков – воротар «Рубіна», вибиваючи м'яча, влучив у нападника «Локомотива», від плеча якого сфера закотилася до воріт.

Не можна сказати, що казанці не мали шансів відігратися – Домінгес не реалізував вихід віч-на-віч, свої шанси не використали Семак і Рязанцев. Нарешті, Салуквадзе вдалося відіграти один м'яч, замкнувши подачу Домінгеса зі штрафного з правого флангу. Але уникнути поразки лідеру не вдалося. Незважаючи на поразку, «Рубін» продовжує очолювати турнірну таблицю, але найближчий переслідувач, московський «Спартак», вже на відстані в одне очко.

«Локомотив» – «Рубін» – 2:1 (2:0).

«Рубін»:
Рижиков, Салуквадзе, Шаронов, Сезар Навас, Ансалді, Рязанцев, Семак, Нобоа, Касаєв (Баляйкін, 15), Домінгес, Бухаров.

Голи: Одемвінгіє (2, 35) – Салуквадзе (75).

* * *

Каталонська «Барселона» на «Ноу Камп» здобула мінімальну перемогу над «Альмерією». Суперник спромігся протиставити підопічним Хосепа Гвардіоли надійну гру в обороні, але вберегти свої ворота все ж таки не змогли. Єдиний і переможний гол на рахунку Педро Родригеса, який відзначився блискучим ударом у дев'ятку воріт «Альмерії». З урахуванням програшу «Реала» у виїзному матчі з «Севільєю», каталонці вийшли в одноосібні лідери з максимальним показником – шість перемог у шести матчах.

«Барселона» – «Альмерія» – 1:0 (1:0).

«Барселона»:
Віктор Вальдес, Алвеш, Пуйоль, Маркес (Піке, 60), Максвелл, Бускетс (Туре, 76), Хаві, Іньєста, Мессі, Педро (Кейта, 76), Ібрагимович.

Гол: Педро (31).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер