Суперники «Динамо»: «Маккабі» – лідер

Суперники «Динамо»: «Маккабі» – лідер

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи провели матчі в національних чемпіонатах.

Найближчий опонент нашої команди, «Маккабі» з Тель-Авіва, впевнено переграв на своєму полі «Бней-Сахнін». Щоправда, володіючи перевагою, господарям зусиллями Рої Кахата вдалося відзначитися лише на останній хвилині першого тайму. Після перерви «Маккабі» спокійно довів матч до перемоги, подвоївши перевагу в середині другого тайму, – відзначився Еліран Атар.

Після чотирьох турів «Маккабі» (Тель-Авів) очолює турнірну таблицю, маючи в активі максимальну кількість очок. Найближчий переслідувач, «Хапоель» із Тель-Авіва, відстає на два очки.

«Маккабі» (Тель-Авів) – «Бней Сахін» - 2:0 (1:0).

«Маккабі»:
Хаїмов, Веред, Пунчец (Йєйні, 69), Павичевич, Цив, Дахан, Медунянин, Кахат (Іцхакі, 46), Міча, Атар, Колаутті (Зизов, 56).

Голи:
Кахат (45), Атар (72).

* * *

Англійський «Сток Сіті», хоч і дав відпочити провідним футболістам у матчі Ліги Європи проти «Динамо», не зміг скласти конкуренції «Сандерленду» у виїзному поєдинку чемпіонату.

Господарі фактично вирішили питання про переможця вже в дебюті матчу – дві подачі з флангу Ларссона призвели до результативного удару Брембла та автоголу Вудгейта. Ще до перерви Гарднер зробив рахунок великим, а в другому таймі відзначився вже сам Ларссон, блискуче виконавши штрафний удар.

Таким чином, після п’яти турів «Сток Сіті» посідає п’яту позицію в таблиці, відстаючи від лідера, «Манчестер Юнайтед», на сім очок.

«Сандерленд» – «Сток Сіті» – 4:0 (3:0).

«Сток Сіті»:
Бегович, Хут, Шоукросс, Вудгейт, Уїлсон, Уолтерс, Ділеп (Паласіос, 71), Уайтхед, Етерингтон (Пеннант, 65), Крауч, Джером (Джонс, 61).

Голи: Брембл (5), Вудгейт (11, автогол), Гарднер (28), Ларссон (58).

* * *

Турецький «Бешикташ» матч чемпіонату проведе сьогодні – після поразки в першому турі від «Ескісехірспора» (1:2) «чорні орли» приймуть на своєму полі «Анкарагюджю».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер