Суперники «Динамо»: максимальний результат

"Рубін" перемагає; фото ФК "Сатурн"
Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів провели поєдинки в національних чемпіонатах. Усі троє, як і «Динамо» в матчі на Кубок України проти харківського «Металіста», свої поєдинки виграли і в доброму гуморі готуються до старту в найпрестижнішому клубному турнірі.

Перший опонент «Динамо», казанський «Рубін», розгромив на домашньому стадіоні «Сатурн» з Підмосков'я. Долю матчу було вирішено ще в першому таймі, коли казанці вели в рахунку 4:0. У другій половині матчу команди обмінялися забитими м'ячами, що не позначилося на підсумковому результаті. Відзначаємо, що дублями відзначилися два Олександри – нападник Бухаров і півзахисник Рязанцев.

«Рубін» – «Сатурн» – 5:1

«Рубін»:
Рижиков, В.Кальошин, Шаронов, Навас, Ансалді, Семак (Нобоа, 60), Сібайя, Карадениз (Кабзе, 72), Домінгес (Касаєв, 57), Рязанцев, Бухаров.

Голи: Бухаров (5, 66), Домінгес (35, з пенальті), Рязанцев (38, 45+2) – Топич (51).

* * *

Каталонська «Барселона» без проблем розібралася на виїзді з «Гетафе». У першому таймі гості не особливо старалися в атаці, тому на перерву команди пішли за нічийного рахунку. У другому ж таймі спочатку Ібрагимович, а потім і Мессі довели перевагу каталонців. У складі команди Хосепа Гвардіоли дебютував захисник Дмитро Чигринський, який не допоможе каталонцям у Лізі чемпіонів, оскільки заграний у турнірі за донецький «Шахтар».

«Гетафе» – «Барселона» – 0:2

«Барселона»:
Вальдес, Пуйоль (Даниі Алвеш, 67), Чигринський, Піке, Абідаль, Туре, Хаві, Кейта, Педро (Іньєста, 58), Жеффрен (Мессі, 58), Ібрагимович.

Голи: Ібрагимович (66), Мессі (80).

* * *

Підопічні Жозе Моуриньйо цілком прогнозовано перемогли «Парму». До середини другого тайму пармезанцям вдавалося тримати свої ворота на замку, але на 71-й хвилині блискуче виконання продемонстрував Ето’О. Після затяжної атаки господарів м'яч було спрямовано на Самуеля, і камерунець неймовірним за красою обвідним ударом спрямував кулю точно в дев'ятку воріт гостей. Крапку ж у матчі поставив Міліто, якому дозволили після навісу з правого флангу прийняти м'яча і спокійно відправити сферу повз воротаря.

«Інтер» – «Парма» – 2:0

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Сантон, Дзанетті, Вієйра (Мунтарі, 70), Мотта (Балотеллі, 46), Снайдер (Крхін, 79), Міліто, Ето’О.

Голи:
Ето’О (71), Міліто (88).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер