Суперники «Динамо: є ще в «Інтері» голеадори

В суботу суперники «Динамо» по Лізі чемпіонів провели чергові матчі в чемпіонатах своїх країн.

Найактуальніший на даний момент для українських уболівальників виступ «Інтера» в Серії А. Тим паче, що грати команді Моуріньо довелося в гостях з клубом «Дженоа», який претендує за підсумками стартових турів чемпіонату на потрапляння до першої п'ятірки. Багато в чому долю зустрічі вирішив швидкий забитий м'яч. Відзначився Камб’яссо, замкнувши подачу зі штрафного. У першому таймі гості зусиллями Балотеллі та Станковича довели рахунок до розгрому, не залишивши «Дженоа» шансів зачепитися навіть за нічию. Ударна п'ятихвилинка в середині другого тайму остаточно «добила» генуезців. На яскраву і результативну гру суперника «Динамо» не вплинула відсутність провідних гравців – Ето’О та Міліто. «Інтер» перебуває в чудовій формі, проте це не значить, що у грі команди немає слабких місць. Ось з них динамівці й можуть скористатися.

«Дженоа» - «Інтер» - 0:5


«Інтер»: Жуліо Сезар, Майкон, Лусіо, Самуель (Кордоба, 77), Ківу, Дзанетті, Камб’яссо (Вієйра, 46), Мунтарі, Снейдер (Мансіні, 73), Станкович, Балотеллі.

Голи: Камб’яссо (6), Балотеллі (31), Станкович (45), Вієйра (66), Майкон (71).

 
* * *


Перемога «Рубіна» над «Хімками» була передбачуваною. Хоча за рахунком вона виявилася не такою переконливою. Лідер чемпіонату забив аутсайдеру два м'ячі, дозволивши наприкінці зустрічі скоротити перевагу до мінімуму. Перемога після серії невдалих матчів дозволила команді Бердиєва зберегти лідируючу позицію в чемпіонаті.

«Рубін» - «Хімки» - 2:1

«Рубін»: Рижиков, Томас, Квірквелія, Попов, Навас (Шаронов, 62), Кальошін, Муравські, Карадениз (Домінгес, 55), Касаєв, Бухаров (Горбанець, 4), Кабзе.

Голи:
Карадениз (31), Касаєв (54) - Антипенко (90).

 
* * *


Зігравши внічию з «Валенсією», «Барселона» в сьомому турі втратила перші очки в чемпіонаті Іспанії.

«Валенсія» - «Барселона» - 0:0

«Барселона»: Вальдес, Пуйоль, Піке, Алвеш, Абідаль, Кейта, Туре, Іньєста, Хаві (Бускетс, 80), Педро (Кркич, 77), Мессі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер