Суперники «Динамо»: чергова перемога АЗ

Суперники «Динамо»: чергова перемога АЗ

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи провели поєдинки чергових турів у своїх національних чемпіонатах.

Найближчий суперник нашої команди, АЗ із Алкмаара, після провального старту продовжує справно набирати очки. Перемога над «Гераклесом» стала для команди Гертана Вербеєка вже третьою поспіль, завдяки чому алкмаарці з 12-ма очками в активі піднялися на восьме місце в таблиці. По ходу матчу АЗ довелося відіграватися, але в результаті перемогу команді з Алкмаара приніс влучний удар Жонатаса, який упевнено переграв воротаря з близької відстані.

АЗ – «Гераклес» - 2:1

АЗ:
Ромеро, Мойсандер, Марселліс, Клаван, Морено (Ялінс, 46), Жонатас, Ельм (Фалкенбург, 71), Схарс, Гудмундссон, Сигторссон (Холман, 46), Вернблом.

Голи: Сигторссон (43), Жонатас (88) – Овертом (41).

* * *

Борисовський БАТЕ на виїзді не зміг упоратися з аутсайдером чемпіонату – «Неманом» із Гродно. У першому таймі борисовці завдяки зусиллям захисника Сосновського відкрили рахунок у матчі, але вже за три хвилини залишилися в меншості після вилучення Шитова. У результаті, господарі скористалися з кількісної перевагт, звівши матч до нічиєї завдяки реалізованому в другому таймі пенальті. Незважаючи на втрату очок, БАТЕ продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю, випереджаючи «Шахтар» із Солігорська на п’ять очок.

«Неман» – БАТЕ – 1:1

БАТЕ:
Веремко, Юревич, Шитов, Сосновський, Бордачев, Володько, Бага, Концевой, Родіонов (Нехайчик, 81), Павлов (Олехнович, 54), Скавиш (Радьков, 39).

Голи: Савостьянов (68, пен.) – Сосновський (32).

* * *

У головному молдавському дербі між «Зімбру» та «Шерифом», яке відбулося в Кишиневі, переможця визначити не вдалося. Усі найцікавіші події сталися в першому таймі. Господарі відкрили рахунок на 24-й хвилині завдяки індивідуальним діям Саліфу, але гості відігралися після блискучого гола Георгієва, який зльоту спрямував м’яча до дев’ятки воріт. Багатообіцяючий перший тайм після перерви не отримав голевого продовження, і матч завершився внічию. Таким чином, маючи гру в запасі, тираспольці відстають від лідера, «Іскри-Сталі», на шість очок.

«Зімбру» – «Шериф» – 1:1

«Шериф»:
Стажила, Тархнішвілі, Георгієв (Волков, 74), Єрохін, Гаурач (Франса, 74), Враньєш, Руамба, Дьєду (Ніколич, 62), Самарджич, Бранкович, Адамович (Хачатуров, 59).

Голи: Саліфу (24) – Георгієв (36).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер