Суперники «Динамо»: не виграв лише БАТЕ

Суперники «Динамо»: не виграв лише БАТЕ

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи УЄФА провели чергові матчі в рамках своєї національної першості.

АЗ із Алкмаара на своєму полі переграв «Фейєноорд», який у нинішньому сезоні виступає вкрай погано. Відкрити рахунок вдалося Холману на останній хвилині першого тайму, вдало замкнувши подачу зі штрафного у виконанні Схаарса. Подвоїв рахунок Пелле лише через дві хвилини після своєї появи на полі, замкнувши простріл все того ж Холмана. До речі, італійський нападник у нинішньому сезоні втретє виходить із лавки запасних, і втретє забиває, тому футболістам «Динамо» необхідно бути вкрай обережними з ним. За дев’ять хвилин гості відіграли один м’яч, але підопічним Гертьяна Вербеєка вдалося зберегти переможний рахунок до фінального свистка, а заразом і повернути собі шосте місце в турнірній таблиці.

АЗ – «Фейєноорд» – 2:1 (1:0).

АЗ:
Ромеро, Мойсандер, Марселліс, Клаван, Морено, Холман (Сігторссон, 87), Фалкенбург (Ельм, 46), Мартенс, Схаарс, Вернблум, Жонатас (Пелле, 58).

Голи: Холман (45), Пелле (60) – Кастейнос (69).

* * *

Доволі несподівано втратив очки БАТЕ, зігравши внічию на виїзді з одним із аутсайдерів – «Торпедо» із Жодіно. Гості вийшли вперед на 62-й хвилині, коли Брессан після подачі з правого флангу і скидки Скавиша спрямував м’яча до сітки воріт. Але господарі мали намір боротися за позитивний результат, і домоглися свого за десять хвилин – Каршакевич вдало зорієнтувався у воротарському майданчику після подачі кутового, і потужним ударом увігнав м’яча до сітки воріт. Утім, осічка жодним чином не позначилася на турнірному становищі команди Віктора Гончаренка – борисівці продовжують випереджати найближчого конкурента, «Шахтар» із Солігорська, на шість очок.

«Торпедо» – БАТЕ – 1:1 (0:0).

БАТЕ:
Веремко, Бага, Шитов, Сосновський, Юревич, Ліхтарович, Володько (Брессан, 61), Концевой (Олехнович, 66), Родіонов (Бордачев, 79), Павлов, Скавиш.

Голи: Каршакевич (73) – Брессан (62).

* * *

Легко та невимушено розібралися зі своїми земляками із «Тирасполя» футболісти «Шерифа». Незважаючи на те, що перший тайм завершився «сухою» нічиєю, після перерви підопічні Сергія Сосницького довели свою перевагу, спрямувавши три м’ячі до воріт номінальних господарів. Таким чином, «Шериф» поділяє друге місце в турнірній таблиці з «Іскра-Сталь», відстаючи лише на одне очко від лідера – кишинівської «Дачії».

«Тирасполь» – «Шериф» – 0:3 (0:0).

«Шериф»:
Стоянов, Волков, Тархнішвілі, Георгієв (Скрипченко, 81), Франса (Єрохін, 63), Дюльгер (Ходерян, 23), Баліма, Враньєш, Руамба, Надсон, Адамович (Бранкович, 70).

Голи: Георгієв (49), Баліма (67), Волков (72).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер