Суперники «Динамо»: перша перемога АЗ

Суперники «Динамо»: перша перемога АЗ

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи провели матчі в національних першостях.

Щоправда, не всі. Приміром, тираспільський «Шериф», якому вже 30 вересня доведеться зіграти з «Динамо», свій виїзний матч проти «ЦСКА-Рапід» переніс на 10 жовтня.

* * *

Першої перемоги в сезоні дочекалися вболівальники АЗ. Єдиний м'яч у матчі провів бразилець Джонатас наприкінці першого тайму, який розібрався завдяки індивідуальним діям із захисником та воротарем. Після перерви, незважаючи на перевагу господарів, алкмаарцям вдалося зберегти свої ворота «сухими». Таким чином, команда Гертана Вербеєка нарешті відірвалася від зони вильоту, із шістьма очками в активі посідаючи 14-е місце.

«Неймеген» - АЗ - 0:1 (0:1).

АЗ:
Ромеро, Клаван, Марселліс, Морено, Мойсандер, Схаарс, Вернблоом, Ельм, Гудмундссон (ван дер Вельден, 46), Сайторссон (Ортис, 81), Джонатас (Фалькенбург, 87).

Гол: Джонатас (37).

* * *

Матч із «Динамо» в рамках Ліги Європи, мабуть, відібрав надто багато сил у футболістів БАТЕ. Навіть провівши низку замін у порівнянні з поєдинком у Києві, команді Віктора Гончаренка не вдалося обіграти аутсайдера чемпіонату, мінський «Партизан». Щоправда, відкрити рахунок вдалося саме гостям, коли Скавиш вдало зіграв на випередження у воротарському майданчику після навісу з правого флангу. Але втримати свою перевагу борисовцям не вдалося - господарі не реалізували кілька непоганих можливостей, поки Менді нарешті не скористався з провалу в обороні й не поцілив у ворота ударом із району 11-метрової позначки.

«Партизан» - БАТЕ - 1:1 (0:1).


БАТЕ:
Гутор, Бага, Радьков, Сосновський, Бордачев, Концевой, Олехнович (Нехайчик, 77), Павлов (Родіонов, 70), Алонсо (А.Володько, 60), Брессан, Скавиш.

Голи: Менді (57) - Скавиш (21).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер