Суперники «Динамо» по ЛЧ: вольова перемога «Ференцвароша», перша втрата очок «Барселони»

Суперники «Динамо» по ЛЧ: вольова перемога «Ференцвароша», перша втрата очок «Барселони»

* * *

Угорський «Ференцарош» в рамках 6-го туру чемпіонату країни приймав на своєму полі поточного лідера – «Пушкаш Академію». Пропустивши вже в дебюті зустрічі, підопічні Сергія Реброва змогли вирвати перемогу завдяки точним ударам бразильця Ізаела да Сильви наприкінці першого та на початку другого таймів.

Завдяки цій перемозі «Ференцварош» вийшов на друге місце в таблиці, відстаючи від «Фехервара» на одне очко, при цьому команда Сергія Реброва має одну гру в запасі порівняно з лідером.

Чемпіонат Угорщини, 6-й тур

«Ференцварош» – «Пушкаш Академія» – 2:1

«Ференцварош»: Дібус, Ловренчич, Блажич, Двалі, Лайдуні, Гейстер, Харатін, Зубков, Ізаел да Сильва (Сігер, 84), Узуні (Мак, 75), Нгуен (Батурина, 75).

Голи: Ізаел да Сильва (43, 50) – Нуньєш (4).

* * *

Каталонська «Барселона» приймала на «Камп Ноу» переможця Ліги Європи минулого сезону – «Севілью». Обмінявшись забитими м'ячами в перші 10 хвилин зустрічі (на гол севільцями Люка де Йонга каталонці відповіли точним ударом Коутіньйо), команди так і завершили поєдинок внічию.

Таким чином, ця втрата очок стала для «блау-гранас» першою під керівництвом Рональда Кумана. Відзначимо, що каталонці, на відміну від інших команд, провели лише три гри і, набравши 7 очок, за втраченими балами лідирують разом із мадридським «Реалом».

Чемпіонат Іспанії, 5-й тур

«Барселона» – «Севілья» – 1:1

«Барселона»: Нету, Роберто, Піке, Араухо, Альба (Дест, 75), Бускетс, Ф. де Йонг, Грізманн (Трінкал, 61), Коутіньйо (Пьянич, 75), Фаті (Педрі, 61), Мессі.

Голи: Коутіньйо (10) – Л. де Йонг (8).

* * *

А ось найближчому супернику «Динамо», туринському «Ювентусу», не вдалося провести матч Серії «А» проти «Наполі». Уся справа в тому, що міністерство охорони здоров'я країни заборонило неаполітанцям залишати свій регіон через ризик масового зараження коронавірусом. Туринці до останнього готувалися до поєдинку, але в підсумку суперники так і не приїхали на матч.

Фото – ФК «Ференцарош»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер