Суперники «Динамо»: перемога «Барселони» перед візитом до Києва

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів провели матчі в рамках національних чемпіонатів.

Каталонська «Барселона» на виїзді обіграла «Депортиво». Хоча наставнику «Барси» Хосепу Гвардіолі та вболівальникам команди довелося неабияк понервувати. Спочатку каталонці протягом півтори години не могли вилетіти з аеропорту Барселони, а потім, уже по ходу матчу, тривалий час не могли розпечатати ворота «Депортиво».

Перший гол став наслідком індивідуальних дій Ліонеля Мессі. Аргентинець, отримавши м’яча на підступах до штрафного майданчика, змістився до центру і сильно пробив з лівої ноги – м’яч влетів у кут воріт. Утім, на перерву команди пішли за нічийного рахунку – Адріан скористався з помилки захисників «Барси», і проштовхнув м’яча в сітку воріт Віктора Вальдеса.

У другій половині матчу каталонці багато володіли м’ячем, але небезпечні моменти біля воріт «Депора» зводилися до навісів із флангів, які ставали легкою здобиччю воротаря або захисників. А за десять хвилин до кінця поєдинку слово взяв знову Мессі, який відгукнувся на навіс Педро від лицьової лінії та головою відправив м’яча до сітки воріт. Фінальну ж крапку поставив Ібрагимович, який в один дотик замкнув простріл Абідаля з лівого флангу.

Нагадуємо, що у вівторок, 8 грудня, відбудуться обов’язкові прес-конференція та відкрите тренування, які передуватимуть матчу групового турніру Ліги чемпіонів між «Динамо» та «Барселоною», а 9 грудня на нас чекає поєдинок «Динамо» проти володаря найпрестижнішого клубного трофею Європи.

«Депортиво» – «Барселона» – 1:3 (1:1).

«Барселона»:
Віктор Вальдес, Даніель Алвеш, Пуйоль, Піке, Абідаль, Бускетс, Хаві, Іньєста (Кейта, 89), Мессі, Анрі (Педро, 70), Ібрагимович

Голи: Адріан (39) – Мессі (26, 80), Ібрагимович (88).

* * *

У центральному матчі 15-го туру серії «А» міланський «Інтер» на виїзді програв туринському «Ювентусу». У першому таймі команди обмінялися голами – на гол Феліпе Мело (відразу після пропущеного м’яча з лави запасних «Інтера» було вилучено Жозе Моуріньо) «синьо-чорні» відповіли точним ударом Ето’О. Вирішальним же став блискучий м’яч у виконанні Маркизіо – Клаудіо першим опинився на добиванні після удару партнера, на «п’ятачку» обіграв Самуеля і спрямував м’яча над Жуліо Сезаром.

Таким чином, «Інтер» зберіг за собою перше місце, але дозволив опонентам скоротити відставання – «Мілан» розташувався в чотирьох очках від лідера, а «Ювентус» у п’яти.

«Ювентус» – «Інтер» – 2:1 (1:1).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Дзанетті, Лусіо, Самуель (Матерацці, 90), Ківу, Мунтарі (Балотеллі, 60), Камб’яссо (Мансіні, 79), Мотта, Станкович, Міліто, Ето’О

Голи: Феліпе Мело (20), Маркізіо (58) – Ето’О (27).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер