Суперники «Динамо»: перемагають не всі

Суперники «Динамо»: перемагають не всі

По різному склалися чергові матчі в національних чемпіонатах для суперників «Динамо» по груповому раунду Ліги Європи.

Важку перемогу здобув БАТЕ. «Нафтан» із Новополоцька стримував атаки господарів упродовж усього поєдинку, але вже в компенсований час Скавишу все ж вдалося замкнути подачу Нехайчика. Впевнено лідируючи в турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача на шість очок (і маючи гру в запасі), борисівці в гарному настрої вирушають до Києва, де вже 16 вересня зіграють із «Динамо».

БАТЕ – «Нафтан» – 1:0 (0:0).

БАТЕ:
Веремко, Шитов, Юревич, Радьков, Бордачев (Алонсо, 88), Ліхтарович (Бага, 82), Брессан, Нехайчик, Павлов (Скавиш, 64), Олехнович, Концевий.

Гол: Скавыш (90+1).

* * *

Не зазнав проблем у домашньому матчі «Шериф». Тираспільці вирішили результат матчу ще в першому таймі. Спочатку Франса замкнув подачу Ніколича з флангу, а незабаром воротар не зміг упоратися з дальнім ударом у виконанні Адамовича. «Шериф» міг ннеодноразово збільшити свою перевагу, але до фінального свистка забитих м’ячів у матчі більше не було.

«Шериф» – «Динамо» (Бендери) – 2:0 (2:0).

«Шериф»:
Стоянов, Тархнішвілі, Ніколич (Дьєду, 46), Георгієв, Франса (Гаурач, 62), Баліма, Хачатуров, Фред, Надсон (Самарджич, 46), Бранкович, Адамович (Єрохін, 46).

Голи: Франса (14), Адамович (28).

* * *

У черговий раз у нинішньому чемпіонаті розчарував АЗ із Алкмаара. Перед рідними глядачами підопічні Гертана Вербеєка програли «Роді». У першому таймі команди обмінялися забитими м’ячами. Вже в дебюті захисники АЗ залишили Делоржа в безпосередній близькості від воріт, і нападник буквально розстріляв воротаря, а трохи пізніше Ельм зрівняв рахунок ударом із лінії штрафного майданчика. Після перерви, незважаючи на активність господарів в атаці, у завершальній стадії більше пощастило супернику – Янссен скористався з відмінної передачі Скубо і, як виявилося, приніс своїй команді перемогу.

АЗ – «Рода» – 1:2 (1:1).

АЗ:
Дідулиця, Ялінс, Клаван, Марселліс, Мойсандер, Мартенс, Вернблоом, Ельм, Фалькенбург (Жонаташ, 64), Гудмундссон (ван дер Вельден, 56), Сайторссон.

Голи: Ельм (27) – Делорж (6), Янссен (52).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – www.fcbate.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер