Суперники «Динамо»: розгром від БАТЕ

Суперники «Динамо»: розгром від БАТЕ

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи УЄФА провели чергові матчі в рамках своїх національних першостей.

Борисівський БАТЕ продовжує тримати на відстані своїх переслідувачів завдяки впевненій перемозі у принциповому матчі з мінським «Динамо». Свою перевагу господарям вдалося позначити вже в першому таймі – спочатку Бордачев виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику після навісу Павлова з кутового, а незабаром Бага головою замкнув подачу Юревича. Малим підопічні Віктора Гончаренка задовольнятися не стали, і після перерви довели рахунок до розгромного. На 60-й хвилині Олександр Володько скористався з помилки захисника «Динамо» та з близької відстані спрямував м'яча до сітки, а за десять хвилин до завершення матчу Юревич потужним ударом із лінії штрафного майданчика завершив багатоходову комбінацію партнерів.

БАТЕ – Динамо (Мінськ) – 4:0 (2:0).

БАТЕ:
Гутор, Юревич, Шитов, Радьков, Бордачев, Павлов (Нехайчик, 56), Ліхтарович (Олехнович, 51), О.Володько, Брессан, Бага, Родіонов (Скавиш, 73).

Голи: Бордачев (18), Бага (27), О.Володько (60), Юревич (80).

* * *

Тираспільський «Шериф» не зміг на своєму полі впоратися з «Олімпією» із Бєльц. Гол у ворота гостей вийшов курйозним. Воротар «Олімпії» Пащенко парирував пенальті, а потім забрав намертво м'яча після добивання Адамовича, із почуттям виконаного обов'язку поставив м'яча на землю для того, аби вибити сферу в поле – і тут підступний Гаурач непомітно підкрався до воротаря і забив м'яча в порожні ворота. Утім, прикрий м'яч не змусив гостей опустити руки, і після перерви завдяки зусиллям Адарамоли, який вдало зіграв на добиванні після удару Пасечнюка, змогли відігратися й у результаті вивезти з Тирасполя нічию.

«Шериф» –
«Олімпія» – 1:1 (1:0).

«Шериф»:
Стажила, Тархнішвілі, Ніколич (Баліма, 58), Георгієв, Єрохин (Руамба, 82), Гаурач (Джурович, 65), Враньєш, Хачатуров, Надсон, Бранкович, Адамович (Дьєду, 38).

Голи: Гаурач (28) – Адарамола (54).

* * *

АЗ з Алкмаара не зміг обіграти на виїзді одного з аутсайдерів – «Вітесс». Незабаром після перерви учергове відзначився після виходу на заміну італієць Пелле, але господарі відігралися завдяки голу Айссаті на останній хвилині матчу.

«Вітесс» – АЗ – 1:1 (0:0).

АЗ:
Ромеро, Мойсандер, Марселліс, Клаван, Морено, Холман (Сігторссон, 83), Ельм, Мартенс, Схаарс (Віргевер, 72), Вернблум, Жонатас (Пелле, 36).

Голи: Айссаті (90) – Пелле (47).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер