Суперники «Динамо»: розгромна поразка «Стока»

Суперники «Динамо»: розгромна поразка «Стока»

Суперники «Динамо» по груповому етапу Ліги Європи проводять матчі в національних чемпіонатах. «Маккабі» з Тель-Авіва зіграє вдома з «Бейтаром» сьогодні ввечері, а для «Сток Сіті» та «Бешикташа» поєдинки в уїкенд склалися невдало.

Команда Тоні Пьюліса, найближчий суперник «Динамо» в Лізі Європи, буквально зганьбилася в Болтоні. Господарі мали беззаперечну перевагу по ходу всього матчу, що в підсумку втілилося у п'ять забитих м'ячів. Ця поразка відкинула «Сток Сіті» вже на дванадцяте місце в таблиці, «гончарі» тепер перебувають у трьох очках від зони вильоту.

Чемпіонат Англії. 11-й тур

«Болтон» «Сток Сіті» 5:0 (2:0).

«Сток Сіті»:
Бегович, Хут, Апсон, Вудгейт, Уїлкінсон (Хіггінботем, 68), Уїлан (Уайтхед, 69), Пеннант (Джонс, 68), Ділеп, Уолтерс, Крауч, Джером.

Голи: К.Девис (2), Іглз (23, 73), Класнич (61, 82).

* * *

Не з розгромним рахунком, але від цього не менш прикрої поразки зазнав і «Бешикташ». Після першого тайму все складалося на користь команди Карлуша Карвальял – «чорні орли» завдяки влучним ударам Ернста та Пектемека мали комфортну перевагу. Що сталося після перерви з командою – залишиться загадкою для вболівальників. Господарі доволі швидко зрівняли рахунок, а наприкінці здобули вольову перемогу. Поразка відкинула «Бешикташ» аж на сьоме місце в таблиці, у чотирьох очках від лідируючого «Фенербахче».

Чемпіонат Туреччини. 10-й тур

«Генчлербірлігі» «Бешикташ» 4:2 (0:2).

«Бешикташ»:
Гонен, Хілберт, Сивок, Коркмаз, Койбаші, Куарежма, Ернст, Ауреліо (Уйсал, 61), Сімао, Кавлак (Акьюз, 80), Пектемек (У.Алмейда, 57).

Голи: Тум (53), Мерич (56), Коркмаз (78, автогол), Кілікарслан (90) – Ернст (4), Пектемек (24).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер