Суперники «Динамо»: з різним ступенем успіху

Суперники «Динамо»: з різним ступенем успіху

У середу всі опоненти динамівців по Лізі чемпіонів провели поєдинки в своїх національних турнірах.

«Спортинг» з великими труднощами пройшов до наступного раунду Кубка Португалії. На виїзді «Леви» по пенальті обіграли «Віторію Гімараєш».

Шансів в обох команд було предостатньо (Янник, для прикладу, зарядив м’ячем у поперечину), але ні в основний, ні в додатковий час голів не було.

Зате в серії післяматчевих пенальті хлопці попустували –13 голів на дві команди! Вирішальним став точний удар голкіпера лісабонців Тьягу і промах гравця господарів.

Зато в серии послематчевых пенальти ребята порезвились - 13 голов на две команды! Рещающим стал точный удар голкипера лиссабонцев Тьягу и промах игрока хозяев.

"Спортинг" грав у такому складі: Тьягу, Перейринья (Абель, 59), Полга, Тонель, Мігель Велозу, Паредес, Жоао Моутіньо, Ізмайлов (Пурович, 70), Романьолі, Вукчевич, Янник Джало

Пенальті в переможців точно пробили Романьолі, Полга, Моутіньо, Паредес, Абель, Янник і Тьягу.

А от "Манчестер Юнайтед" із Кубка англійської ліги вилетів. Вдома манкуніанці практично другим складом поступились «Ковентрі» 0:2.

МЮ: Кущак, Бардслі (Браун, 46), Еванс (Каррик, 56), О'Ши, Піке, Сімпсон, Іглз, Мартін (Ф. Кемпбел, 46), Нані, Андерсон, Донг
Непростий матч провела «Рома». У черговому турі Серії А римляни на виїзді в красивому і результативному поєдинку зіграли внічию 2:2 з «Фіорентиною». Голи в столичної команди забивали Мансіні і Жюлі. Гості грали без Франческо Тотті.

Рома: Доні, Сісіньо (Еспозіто, 87), Мексес, Феррарі, Тонетто, Де Россі, Пісарро, Таддеі (Аквілани, 35), Жюлі, Мансіні (Пануччі, 67), Вучинич

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер