Суперники «Динамо» свої матчі виграють

Суперники «Динамо» свої матчі виграють

Усі суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів свої матчі в національних чемпіонатах виграли. Причому, із сухим рахунком.

«Реджина» – «Рома» – 0:2

«Рома»: Доні (Курчі, 46), Кассетті, Мексес, Жуан (Сісіньо, 71), Тонетто, Де Россі. Аквілані, Жюлі, Перотта, Таддеі (Пісарро, 81), Тотті.

Голи: Жуан (51), Тотті (85).

На матчі «Роми», з якою «Динамо» грати уже післязавтра, був присутній асистент Анатолія Дем’яненка – Валерій Зуєв. Але великої поживи для роздумів. «Рома» виграла досить легко, хоча і відкрила рахунок лише у другому таймі. Перший небезпечний момент у матчі привів до голу – Жуан після розіграшу стандарту відкрив рахунок у матчі. Закріпив перевагу гостей Тотті, замкнувши простріл із правого флангу у виконанні Сісіньо.

«Амадора» – «Спортінг» – 0:2

«Спортінг»: Стойкович, Абель, Тоннель, Андерсон Полга, Ронні, Моутіньо, Велосо, Вукчевич (Перейринья, 88), Романьолі (Фарнеруд, 59), Пурович (Янник Джало, 73), Лієдсон.

Голи: Лієдсон (9), Вукчевич (29).

«Спортінг» отримав також легку перемогу. Щоправда, забити вдалось значно раніше «Роми». Уже на 9-й хвилині головна ударна сила лісабонців Лієдсон, який забивав уже в порожні ворота після пасу Пуровича. А на 29-й хвилині Вукчевич першим встигнув на добивання після невпевненої гри воротаря «Амадори», і з кількох метрів переправив м’яч у сітку воріт. Після другого голу «Спортінг» заспокоївся, подумки готуючись до протистояння з «Манчестер Юнайтед».


«Евертон» – «Манчестер Юнайтед» – 0:1

«Манчестер Юнайтед»: ван дер Сар, Браун, Фердинанд, Відіч, Сільвестр (Нані, 41; Піке, 85), Кріштіано Роналду, Каррік, Скоулз, Евра, Тевес, Гіггз (Саа, 63).

Гол: Відіч (83).

«Манчестер», як і всі решта, також на виїзді обіграв свого суперника. Тут прихильникам червоних дияволів довелось чимало понервувати. Поки, нарешті, на 83 –й хвилині після подачі кутового Відіч не вискочив вище за всіх і не переправив м’яч у сітку воріт "Евертона".

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер