Суперники «Динамо» в чемпіонатах без перемог

Суперники «Динамо» в чемпіонатах без перемог

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи провели матчі у своїх національних чемпіонатах. Зазначимо, що «Сток Сіті» грав свій поєдинок у неділю, а «Бешикташ» та «Маккабі» – в понеділок.

Стамбульський «Бешикташ» оступився в чемпіонаті після трьох перемог поспіль. «Чорні орли» не змогли на виїзді впоратися з аутсайдером – «Газіантепспором». Багато в чому цьому «посприяли» відразу два вилучення в гостей – на 64-й хвилині поле достроково залишив Нечип Уйсал, а за шість хвилин до завершення поєдинку Ісмаїл Койбаші.

Втративши очки, тепер в активі «Бешикташа» 10 балів (після п’яти турів), як і в «Галатасарая» та «Буюксехіра», попереду лише «Фенербахче» (13 очок).

«Газіантепспор» – «Бешикташ» – 0:0.

«Бешикташ»:
Рюшту, Даг, Сідней, Коркмаз, Койбаші, Ауреліо, Уйсал, Голошко, Мануель Фернандеш, Сімао (Еду, 75), Пектемек (Хілберт, 68).

* * *

Англійський «Сток Сіті» не може перемогти в чемпіонаті у третьому матчі поспіль. Цього разу підопічна Тоні Пьюліса поступилася на виїзді новачку Прем’єр-ліги – «Суонсі». Маючи перевагу по ходу матчу, гості пропустили два м’ячі у свої ворота. У дебюті поєдинку Шоукросс порушив правила у своєму штрафному майданчику, і Сінклейр реалізував пенальті, а під завісу поєдинку рахунок подвоїв Грем.

Після 7-го туру «Сток Сіті» опустився на восьме місце в таблиці й відстає від лідируючих «Юнайтед» та «Сіті» з Манчестера на десять очок.

«Суонсі» – «Сток Сіті» – 2:0 (1:0).

«Сток Сіті»:
Бегович, Уїлкінсон, Шоукросс, Вудгейт, Уїлсон (Хут, 33), Пеннант (Шоттон, 80), Уайтхед, Уїлан, Ділеп (Джером, 54), Уолтерс, Крауч.

Голи: Сінклейр (9, пен.), Грем (85).

* * *

У принциповому протистоянні між одноклубниками з Тель-Авіва та Хайфи переможця визначити не вдалося. Команди обмінялися забитими м’ячами в першому таймі – на гол Йєйні в дебюті поєдинку гості відповіли влучним ударом Голаси. «Маккабі» з Тель-Авіва продовжує очолювати турнірну таблицю, набравши 16 очок (після семи турів), у двох балах позаду земляки з «Хапоеля».

«Маккабі» (Тель-Авів) – «Маккаби» (Хайфа) – 1:1 (1:1).

«Маккабі» Т-А (стартовий склад):
Хаїмов, Веред, Нівалдо, Йєйні, Зів, Альберман, Дахан, Медунянин, Міха, Іцхакі, Атар.

Голи: Йєйні (5) – Голаса (28).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер