Суперники «Динамо» в Лізі чемпіонів: виїзні перемоги Загреба та «Порту»

Суперники «Динамо» в Лізі чемпіонів: виїзні перемоги Загреба та «Порту»

Що стосується піренейської команди, то «Дракони» на виїзді зустрічалися з «Оланенсе». Матч обіцяв бути непростим для обох команд і, варто визнати, виправдав усі сподівання. Була інтрига, було забито п'ять м'ячів, але все ж переможцем, завдяки точним ударам Джеймса Родрігеса, Джексона Мартінеса та Халка, виявився «Порту». Наступний свій матч у чемпіонаті країни «біло-сині» проведуть 23 вересня. Суперником буде клуб «Бейра-Мар». Відзначимо, що після трьох турів першості «Порту» посідає другу сходинку в турнірній таблиці з сімома очками в активі (2 перемоги, 1 нічия), поступаючись за різницею м'ячів лише «Бенфіці».

Загребське «Динамо», у свою чергу, також проводило матч на виїзді, нехай і не залишаючи меж міста. Суперником колишньої команди Огнєна Вукоєвича та Ніко Кранчара був ще один загребський клуб
«Локомотива», який, як і «Динамо», домашні ігри проводить на стадіоні «Максимір».

Дербі (епізод матчу на фото) завершилося на користь номінальних гостей
«Динамо», які святкували перемогу з рахунком 3:1. Голи забивали Анте Рукавіна, Домагой Віда та Саммір (з пенальті). Після семи турів «Динамо» очолює турнірну таблицю, набравши 19 очок (6 перемог, 1 нічия). Наступний матч у рамках чемпіонату Хорватії підопічні Анте Чачича проведуть 15 вересня проти «Осієка».

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер