Суперники “Динамо” в національних чемпіонатах

Суперники “Динамо” в національних чемпіонатах

У шостому турі чемпіонату Голландії “Фейєноорд”, суперник “Динамо” у третьому турі розіграшу Ліги чемпіонів, був розгромлений скромним “Розендалем” – 2:4. У складі роттердамців відзначилися Буффель (28) і ван Гойдонк (75). Незапланована втрата трьох очок “відкинула” клуб на третє місце в турнірній таблиці, з відставанням від лідера (ПСВ) на п’ять очок.

“Фейєноорд” виступав у такому складі: Зотебієр, Емертон, ван Вондерен, Пове, Рхаза (Калу, 61), Сонг (Бомбарда, 61), Босвельт, Оно, Пардо (Лурлінг, 46), ван Гойдонк, Буффель.

***

Туринський “Ювентус” у четвертому турі чемпіонату Італії розійшовся миром на своєму полі з “Пармою” – 2:2. Голи у підопічних Марчело Ліппі на рахунку Тудора (87) і Дель П’єро.

“Ювентус”: Буффон, Тюрам, Феррара, Юліано, Бірінделлі (Дзеноні, 55), Каморанезі (Салас, 65), Таккінарді, Давидс (Тудор, 46), Недвед, Дель П’єро, Ді Вайо.

***

Третя перемога в прем’єр-лізі дозволила “Ньюкаслу” в турнірній таблиці потрапити до чільної десятки. Поразки зазнав скромний “Бирмінгем”, що не зміг гідно відповісти на два голи “сорок” (Солано (34), Амеобі (90).

"Ньюкасл" виступав у такому складі: Гівен, Солано (Женас, 79), O'Брайан, Даєр, Ширер, Спід, Гриффін, Х’юз, Луалуа (Амеобі, 79), Робер (Віана, 88), Дабізас.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер