Суперники по Лізі впевнено перемагають

Атакує Семак; фото "Спорт-Экспресс"

Три дні поспіль, з п'ятниці до неділі, суперники «Динамо» в Лізі чемпіонів проводили матчі в своїх турнірах.

Казанський «Рубін», з яким динамівцям доведеться зустрітися вже в першому турі Лигі чемпіонів, у важливому поєдинку в боротьбі за «золоті» нагороди першості Росії на виїзді переміг московський «Спартак».

«Спартак» - «Рубін» - 0:3 (0:2).

«Рубін»:
Рижиков, Ансалді, Навас, Кальошин, Шаронов, Семак, Рязанцев, Нобоа, Карадениз (Баляйкін, 82), Домінгес (Муравські, 76), Бухаров (Касаєв, 73).

Голи: Семак (34), Домінгес (39), Бухаров (57).

* * *

Ще впевненіше в другому турі чемпіонату Італії «Інтер» переміг свого головного конкурента «Мілан» 4:0. Вже в першому таймі номінальні гості забили три м'ячі, а після перерви довели справу до логічного завершення.

«Мілан» - «Інтер» - 0:4 (0:3).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Ківу, Станкович, Т.Мотта (Мунтарі, 60), Дзанетті, Снейдер (Вієйра, 73), Міліто, Ето′О.

Голи: Мотта (29), Міліто (36, з пенальті), Майкон (45), Станкович (67).

* * *

«Барселона» свій матч у чемпіонаті Іспанії проведе у понеділок, проти «Спортинга» з Хіхона. Причина більш ніж поважна - участь каталонців у Суперкубку УЄФА. Нагадаємо, в п'ятницю «Барса» лише в додатковий час перемогла «Шахтар» 1:0 і стала володарем престижного трофею. До вашої уваги склад команди Гвардіоли у звітній зустрічі.

«Барселона» - «Шахтар» - 1:0 (0:0).

«Барселона»:
Вальдес, Даніель Алвеш, Піке, Пуйоль, Хаві, Ібрагимович (Родригес, 80), Мессі, Анрі (Кркич, 96), Кейта, Абідаль, Туре (Бускетс, 100).

Гол: Родригес (115).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер