Відбувся меморіал пам'яті Віктора Колотова та Євгена Рудакова

Відбувся меморіал пам'яті Віктора Колотова та Євгена Рудакова

У турнірі взяли участь шість команд-ветеранів: «Динамо», ЦСКА, КПІ, «Інтеркас» (усі чотири представляли столицю України), а також ФК «Пирятин» та «Ветеран-Олександр» (Дніпро).

Команди відповідно до жеребкування були поділені на дві групи по три команди в кожній та грали за круговою системою. Ігри складалися з двох таймів по 12 хвилин чистого часу кожен, на паркеті перебувало по п'ять польових гравців + воротар. Команди, які посіли другі місця, грали між собою за третє місце, а перші боролися у фіналі турніру за головний приз.

Усі поєдинки вийшли напруженими, проходили у впертій боротьбі. Ветерани демонстрували неабияку техніку, результативний футбол, що припало до душі глядачам. Команди складалися з відомих гравців різних років, таких як Олексій Михайличенко, Вадим Євтушенко, Владислав Ващук, Юрій Максимов, Едуард Цихмейструк, Руслан Костишин, Андрій Анненков, Віктор Мороз, і цей список можна продовжити прізвищами гравців, які приїхали на турнір пам'яті колег, які пішли з життя.

У боротьбі за третє місце зійшлися дві команди гостей «Ветеран-Олександр» – «Пирятин». Цей напружений поєдинок в основний час не виявив переможця й, відповідно до регламенту, пробивалися по три пенальті, в чому досягли успіху гравці «Пирятина», які перемогли з рахунком 3:1. До речі, кістяк цієї команди склали чемпіони Європи серед ветеранів, старших за 45 років.

Фінал звів дві команди, які продемонстрували футбол доволі пристойного рівня – ЦСКА та торішнього переможця цього турніру, команду «Інтеркас». Гра вийшла видовищною, з красивими комбінаціями та забитими м'ячами, проведеними майстрами своєї справи. У впертій боротьбі перше місце та кубок турніру завоювала команда «ЦСКА» 2:1.

Нагородження із врученням дипломів, медалей та головного призу – Кубка Меморіалу Пам'яті Заслужених майстрів спорту Віктора Колотова та Євгена Рудакова – провели легенди футболу, заслужені майстри спорту Володимир Трошкін, Андрій Біба, Володимир Мунтян. Потім була фотосесія, гравці роздавали автографи, після чого гості турніру вирушили на запрошення організаторів на дружній фуршет.

Віктор Перегняк, www.footboom.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер