Спаринг. «Динамо-2» - «Чайка» - 1:1

Спаринг. «Динамо-2» - «Чайка» - 1:1

Поєдинок відбувся в манежі клубної бази в Конча-Заспі і почався о 12.00. Команда Вадима Євтушенка зараз працює в тижневому циклі, в кінці кожного з них проводячи контрольний матч.

В сьогоднішньому поєдинку не змогли взяти участь ряд футболістів: у Дієго Суареса, Бадрі Акубардії і Євгена Морозенка - пошкодження, а Олександр Цибульник, Віталій Гемега і Ахлетдін Ісраїлов застудились.

Також відзначимо, що на перегляді в команді Вадима Євтушенка знаходиться грузинський захисник Георгій Джгереная. Футболіст 1993-го року народження раніше грав в «Миколаєві» і дублі маріупольського «Іллічівця». У першому таймі він грав на позиції центрального захисника, а після перерви змістився на лівий фланг оборони.

Динамівці на правах господарів з перших хвилин взяли м'яч під свій контроль, багато комбінували, йшли в боротьбу і вигравали її, чим заробили похвальні коментарі від тренера.

«Біло-сині» відкрили рахунок на останній хвилині першого тайму. Олексій Савченко чудово виконав штрафний удар, пославши м'яч щільно зі штангою.

У другому таймі суперник значно оновив свій склад і активізувався. В результаті, бразилець Ола, який грав під 19-м номером, зважився на удар, який не віщував нічого небезпечного, але м'яч, здається, після невеликого рикошету полетів по неймовірній траєкторії і опинився в сітці - 1:1.

Контрольний матч

«Динамо-2» - «Чайка» - 1:1 (1:0)

«Динамо-2»: Волинець (Бущан, 46), Чорноморець (Братков, 46), Джгереная (Азацький, 62), Рижук, Трубочкін (к), Болденков, Полярус, Панфілов (Хобленко, 62), Савченко, Яремчук, Маїк (Спічка, 75).

Голи: Савченко (45) - Ола (55).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер