Спаринг. «Динамо-2» - «Арсенал» (Київ) - 1:1

Спаринг. «Динамо-2» - «Арсенал» (Київ) - 1:1

Взяти участь у грі змогли Євген Морозенко та Дієго Суарес, які відновилися після ушкоджень, а також одужали після застуди Олександр Цибульник, Віталій Гемега і Аха Ісраїлов. А ось Бадрі Акубардія зможе приступити до тренувань вже на зборі в Туреччині.

Динамівці активно розпочали гру і вийшли вперед вже на 3-й хвилині зустрічі. В'ячеслав Панфілов прийняв м'яч спиною до воріт, розвернувся, і прекрасним дальнім ударом вразив дальню «дев'ятку».

Але в середині тайму суперник зумів відігратися, скориставшись помилкою захисника, який не за правилами зіграв у власному штрафному майданчику проти суперника. Футболіст «Арсеналу» чітко реалізував пенальті.

На жаль, неприємний удар по голові отримав Джгереная, і його довелося замінити.

В цілому, в першому таймі наша команда створила більше небезпечних моментів для взяття воріт, а ось боротьбу виходило вигравати не всю. Але й «Арсенал» часом огризався досить небезпечно.

Під кінець тайму гравець суперника навіть відправив м'яч у ворота Георгія Бущана, але з офсайду. Динамівці ж намагалися швидко розігрувати свої атаки, які нерідко починав Морозенко, граючи в один дотик, що, зокрема, призвело до хорошого моменту у Романа Яремчука, але йому трохи не вистачило точності.

За перші хвилини другого тайму господарі відразу кілька разів гостро загрожували воротам «канонірів», можливості відзначитися були у Яремчука, Хобленка, Савченка, Поляруса. Небезпечними були простріли та навіси з флангів, в центрі поля непогані передачі роздавав Ісраїлов.

По ходу тайму тренери провели ряд замін, дозволивши зіграти багатьом футболістам. В одному з моментів Азацький підключився до подачі зі стандарту і переправляв головою м'яч у ворота, але він пролетів зовсім поруч зі штангою. Незабаром переправляв м'яч у сітку головою Цибульник, але з тим же успіхом. Таким чином, нічия 1:1 збереглася до самого фінального свистка.

Спаринг

«Динамо-2» - «Арсенал» - 1:1 (1:1)

«Динамо-2»:
Бущан (Волинець, 46), Чорноморець, Джгереная (Азацький, 26), Рижук (к), Спічка (Скидан, 46), Панфілов (Полярус, 46), Морозенко (Болденков, 46), Дієго Суарес (Ісраїлов, 46), Яремчук, Савченко (Карташов, 75), Хобленко (Цибульник, 68).

Голи: Панфілов (3) - (24, з пен.).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер