Спаринг. «Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 2:0

Спаринг. «Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 2:0

Відразу зазначимо, що за грою спостерігав тренер першої команди Сергій Ребров.

Динамівці, як і просив тренер, розпочали гру активно, намагалися проводити швидкі, стрімкі атаки, використовуючи фланги. Ледь не переправив м'яча до сітки головою Хобленко після навісу Поляруса – воротарю вдалося дістати м'яча. Також Полярус непогано пробивав низом, коли до нього відскочив м'яч після метушні у штрафному майданчику. Але Артем не влучив у ворота. Потім класно зіграв Гемега, до кінця поборовшись за м'яч. Утікши від захисників, Віталій опинився один перед воротами, щоправда, під гострим кутом, та спрямував м'яча вище поперечини.

На третій хвилині другого тайму динамівці повели в рахунку. Після хорошої комбінації Полярус навісив м'яча до штрафного майданчику, а Савченко головою переправив його у ворота.

За 10 хвилин до фінального свистка нашим гравцям вдалася хороша контратака, в результаті якої Савченко віддав чудовий пас за спину на Хльобаса, й Дмитро вивіреним потужним ударом подвоїв перевагу «Динамо-2».

Свою наступну зустріч динамівці проведуть у четвер, 26-го лютого, проти ФК «Тернопіль».

Контрольний матч

«Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 2:0 (0:0)

«Динамо-2»:
Волинець (Бущан, 46), Чорноморець (Спичка, 59), Братков (Азацький, 46), Болденков (Скидан, 60), Трубочкін (к) (Рижук, 46), Полярус (Карташов, 78), Морозенко (Цибульник, 46), Гемега (Ісраїлов, 46), Яремчук (Дієго Суарес, 72), Савченко, Хобленко (Хльобас, 46).

Голи: Савченко (48), Хльобас (82).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер