Спаринг. «Динамо-2» – СК «Кизил-Жар» – 0:1

Спаринг. «Динамо-2» – СК «Кизил-Жар» – 0:1

Суперником підопічних Вадима Євтушенка став казахстанський СК «Кизил-Жар». Динамівці поступилися з мінімальним рахунком 0:1.

Загалом, гра проходила з перевагою нашої команди. До перерви гольових моментів обидві команди майже не створили. Хіба що Олександр Цибульник пробив здалеку – поруч зі стійкою.

Ледь розпочався другий тайм, уже на 47-й хвилині мав забивати Олексій Хобленко: він вийшов віч-на-віч, але не зміг переграти воротаря. Також міг зрівняти рахунок Олексій Савченко, який ефектно пробивав у падінні через себе, але воротар з-під поперечини перевів м'яча на кутовий.

Відзначимо, що наша команда грала без Дмитра Рижука, який поїхав до харківського «Металіста», де до кінця сезону продовжить виступи на правах оренди. Олександра Азацького переведено до молодіжного складу. Бадрі Акубардія щойно приступив до роботи в загальній групі, Іван Трубочкін лише на підході.

Наступний матч «Динамо» проведе в неділю, 8-го березня, з командою «Конгсвінгер», яка виступає в другій лізі Норвегії. А на 9-е березня запланована гра з харківським «Геліосом».

Контрольний матч

«Динамо-2» – СК «Кизил-Жар» – 0:1 (0:1)

«Динамо-2»:
Волинець, Чорноморець, Братков (Скидан, 68), Болденков, Спичка (Петров, 68), Цибульник (Морозенко, 46), Полярус (Маїк, 57), Ісраїлов (Яремчук, 46), Савченко (Дієго Суарес, 68), Гемега, Хобленко (Панфілов, 68).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер