Спаринг. «Динамо» U-19 - «Шахтар» (Караганда) - 0:1 (+ ВІДЕО)

Спаринг. «Динамо» U-19 - «Шахтар» (Караганда) - 0:1 (+ ВІДЕО)

Підопічні Вісенте Гомеса та Юрія Леня також зустрілися з «Шахтарем», але їхній суперник був із Караганди.

Незважаючи на різницю у віці, у першому таймі краще виглядали як раз молоді динамівці, але втілити свою перевагу в забиті м'ячі їм, на жаль, не вдалося. Хоча в складі суперників були такі футболісти, як півзахисник Нікола Покрівач (екс- «Монако», 15 матчів за збірну Хорватії) та австрійський нападник Міхрет Топчагич (виступав за «Кернтен» і «Адміру»).

Після перерви ініціативу перехопив «Шахтар», який створив більше небезпечних моментів завдяки активності бразильця Педро Петрацци, придбаного нещодавно у грецького «Левадіакоса», і чеського форварда Яна Вошаглика («Чеське Будейовіце»), який перебуває на перегляді.

Результат матчу вирішив єдиний м'яч, забитий на 67-й хвилині. Пішла передача з флангу низом, Маханьков невпевнено зіграв на виході, м'яч заметушився по воротарському майданчику, і на дальній стійці капітан «гірників» Фінонченко спрямував його у порожні ворота.

Зазначимо, що сьогодні свій другий контрольний матч проведе «Динамо» U-21. О 17.30 наші хлопці поміряються силами з однією з команд румунської першої ліги.

04.02.2015. Контрольний матч

«Динамо» U-19 - «Шахтар» (Караганда, Казахстан) - 0:1 (0:0)

«Динамо»: Маханьков, Тимчик, А. Нестеренко, Чоботенко, Норенков (Удот, 75), Приймак (Масалов, 46), Книш (Яровий, 46), Козак (Дубинчак, 65), Нечай, Шарило (Бугай, 60), Ковбаса.

«Шахтар»: Заруцький (Шацький), Габишев (Обрі), Горячий (Пориваєв), Коструб (Джидич), Дубков, Азаматов, Хармоні (Наджарян), Жусупов (Васильєв), Покрівач (Петрацци), Муртазаєв (Вошаглик), Топчагич (Фінонченко).

Гол: Фінонченко (67).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер