Спаринг. «Динамо» (U-21) – «Арсенал» (Київ) – 1:2

Спаринг. «Динамо» (U-21) – «Арсенал» (Київ) – 1:2

У грі тренерський штаб задіяв футболістів, які були в розпорядженні команди, а також гравців, які перебували на перегляді. У матчі, який тривав два тайми по 45 хвилин, дозволялися зворотні заміни, тому більшість виконавців провели на полі близько 60-ти хвилин.

Підопічні Вісенте Гомеса (на фото) та Юрія Мороза вийшли вперед уже в середині першого тайму, коли Павло Оріховський після натиску у виконанні партнерів та завершального пасу Дмитра Жикола з правого кута воротарського майданчику низом поцілив у дальній кут воріт. Але за хвилину до свистка на перерву гостям вдалося відігратися, замкнувши дальню стійку після прострілу зліва, якому не зміг завадити Орест Кузик.

Незважаючи на це, перевагою протягом усієї гри володіли саме динамівці. Один лише Олексій Щебетун у другому таймі мав відразу кілька чудових можливостей, щоб відзначитися! Спочатку після блискучої подачі справа Кузика Олексій замість того, щоб завдати удару головою, вирішив пробити ногою, але удар не вийшов. Потім головою спрямував м'яча трохи вище лівої хрестовини. А незабаром не зміг переграти воротаря, який зближувався з ним, вийшовши практично віч-на-віч.

Ну а вирішальний момент зустрічі стався наприкінці другого тайму – після подачі зі стандарту динамівці не розібралися, хто з яким гравцем має грати, та пропустили м'яч у власні ворота.

Завтра, 31-го січня, у розкладі команди вихідний, а в неділю, 1-го лютого, о 13.00 «Динамо» U-21 вилетить до Туреччини на збір, який пройде в Бєлєку.

Контрольний матч

«Динамо» (U-21) – «Арсенал» (Київ) - 1:2 (1:1)

30.01.2015. Чапаєвка, манеж НТБ «Динамо», 250 глядачів

«Динамо»: Солдатенко (Шапошников, 46), Полегенько (Дмитренко, 46), Головко (Оджукву, 46), Лук'янчук (Головко, 68), Нагорний, Оріховський (Жикол, 68), Казаков, Жикол (Гуральський, 46), Кузик (Полегенько, 68), Михайличенко (Щебетун, 60), Щебетун (Бугай, 46).

Голи: Оріховський (24) – (44), (82).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер