Спаринг. «Динамо-2» – «Арсенал» (Біла Церква) – 2:0

Спаринг. «Динамо-2» – «Арсенал» (Біла Церква) – 2:0

Цього разу суперником команди Олександра Хацкевича виступив «Арсенал» із Білої Церкви.

Перший м'яч перед самим свистком на перерву записав на свій рахунок Шваб. Він отримав передачу врозріз та з кута штрафного майданчика, прокинувши повз воротаря, другим дотиком спрямував м'яча до сітки.

Після перерви перевагу динамівців подвоїв Ісраїлов (на фото), який обіграв захисника, підробив м'яча та пробив з лівої ноги в дальню «дев'ятку».

Загалом, протягом усього матчу динамівці володіли перевагою та заслужено перемогли – 2:0.

Зазначимо, що свій наступний контрольний матч підопічні Олександра Хацкевича проведуть 21-го лютого з чернівецькою «Буковиною». Гра традиційно пройде в манежі, орієнтовний початок матчу – о 12.00.

«Динамо-2» (1-й тайм): Волинець, Трубочкін, Братков, Лухтанов, Акубардія, Савченко, Карп, Мякушко, Шваб, Хльобас, Яремчук. (2-й тайм): Тимофеєв, Спичка, Скидан, Дугієнко, Чорноморець, Ісраїлов, Гемега, Цибульник, Мергі, Панфілов, Маїк.

Голи: Шваб (45), Ісраїлов (71).

* у контрольній грі взяли участь футболісти, які перебували на перегляді: захисник Олександр Дугієнко (1994 року народження, із запорізького «Металурга-2»), камерунець Мергі (1993-го року народження, останні два роки грав в Обухові та виступав у чемпіонаті Київської області). Обидва футболісти не підійшли «Динамо-2» й уже залишили розташування команди.

Нападник Володимир Шваб все ще перебуває в динамівському таборі. Гравець 1993-го року народження раніше виступав за молодіжну команду київського «Арсенала». Особливу увагу він звернув на себе в січні на Меморіалі Макарова, де з 10-ма м'ячами став найкращим бомбардиром турніру у складі «Росичів» із Богуслава.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер