Спаринг. «Динамо-2» - ФК «Тернопіль» - 3:2

Спаринг. «Динамо-2» - ФК «Тернопіль» - 3:2

Рахунок у гры за хвилину до свистка на перерву відкрили гості. Бущан вийшов на м'яч, його в межах правил притримав суперник, м'яч потрапив до Богданова, і той вразив уже порожні ворота.

У перерві Вадим Євтушенко і Сергій Ребров, який також спостерігав за грою, вказали футболістам на помилки, які необхідно виправити і другий тайм команда провела більш агресивно.

Вже на 3-й хвилині другого тайму динамівці зрівняли рахунок. Хороший точний удар після передачі Романа Яремчука вдався Олексію Хобленку. Але вже хвилин через 10 тернополяни знову вийшли вперед. Результативним ударом відзначився Полянчук. Але не минуло й п'яти хвилин, як динамівці знову вирівняло становище сторін. Після грамотно розіграної атаки Гемега виграв боротьбу за м’яч, завдяки індивідуальним діям опинився на ударній позиції, а вже за мить приймав поздоровлення від партнерів. Ще через дві хвилини Віталій оформив дубль, здорово пробивши з меж штрафного майданчика після передачі Хобленка.

У час, що залишився до фінального свистка, на полі було багато боротьби, але рахунок більше не змінювався - 3:2.

На збір у турецький Белєк «Динамо-2» вирушить у неділю, 1-го березня.

Контрольний матч

«Динамо-2» - ФК «Тернопіль» - 3:2 (0:1)

«Динамо-2»:
Бущан (Волинець, 46), Чорноморець (Скидан, 77), Азацький (Морозенко, 46), Братков (Спічка, 62), Рижук, Цибульник (Савченко, 46), Болденков, Яремчук (Дієго Суарес, 73), Ісраїлов (Полярус, 46), Гемега, Хобленко.

Голи: Хобленко (48), Гемега (63, 65) - Богданов (44), Полянчук (58).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер