Спаринг. «Динамо-2» – «Конгсвінгер» (Норвегія) – 2:2

Спаринг. «Динамо-2» – «Конгсвінгер» (Норвегія) – 2:2

Підопічні Вадима Євтушенка пропустили першими. До цього призвели неузгоджені дії захисників. Спічка віддав передачу назад Браткову, Антон обробив м'яч, трохи затягнув з передачею, а коли намагався зробити довгий пас, трапився рикошет, після якого м'яч залетів у ворота. Але через 10 хвилин Роман Яремчук скористався помилкою воротаря, обіграв голкіпера і зрівняв рахунок.

У другому таймі свою команду вперед вивів Олексій Хобленко: він змістився зліва в центр і ударом в дальній кут з точки в точку відправив м'яч у сітку.

Через шість хвилин В'ячеслав Панфілов вийшов один на один з воротарем, гравець суперника зупинив його ціною фолу останньої надії, за що був вилучений з поля, але за домовленістю сторін гру продовжили в повних складах – вилученого гравця замінили.

Норвежці зрівняли рахунок з пенальті, призначеного за порушення правил Вадимом Петровим.

У час, що залишився, мав забивати Полярус, у якого було два хороших моменти. Один з них на останній хвилині після флангової передачі Віталія Гемеги, Артем дотягнувся до м'яча і пробив у падінні, але вдало зіграв воротар і врятував свою команду. Також Євген Скидан пробивав головою після подачі кутового - поруч зі штангою. У підсумку, рахунок - 2:2.

Свій наступний поєдинок «Динамо-2» проведе 9-го березня проти харківського «Геліоса». Початок 17.00.

Контрольний матч

«Динамо-2» – «Конгсвінгер» (Норвегія) – 2:2 (1:1)

«Динамо-2»:
Камінський, Спічка (Чорноморець, 63), Скидан, Братков (Болденков, 70), Трубочкін (Петров, 63), Морозенко (Цибульник, 63), Хобленко (Гемега, 70), Панфілов (Полярус, 65 ), Дієго Суарес (Акубардія, 70), Ісраїлов (Савченко, 70), Яремчук (Маїк, 46).

Голи: Яремчук (41), Хобленко (51) – (30), (71).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер